Maviidmrr Selam kızlar 18 haftalık hamileyim ve sanırım ilk tekmelerini hissediyorum siz nasıl hissettiniz benim sanki içimde birşey dalgalanıyor gibi bi hissiyattı sizleri merak ettim ?
1nsnr Maviidmrr evet öyle bir his ben 16 da hissetmiştim tam 19 da dışarıdan minik minik hareketler görünüyordu siz gene hareketlerinizde karnınıza çıplak gözle bakn belki yakalarsınız 😅
Attoya Maviidmrr ilk bebeğimi 16. Haftada seyirme gibi hissetmiştim, ikinci bebeğimi yine aynı şekilde 14te hissettim. Herkes farklıdır yani
Maviidmrr Beyzanrrr nasıl bir hissiyatı ben zayıf hamile kaldım o yüzden mi erken hissediyorum acaba benim gibi erken hisseden var mı ?
Beyzanrrr Maviidmrr bende şuan çok zayıfım kalp gibi atıyor hareketlerinin her anını dışardan görebilirsiniz
Mervikk59 Maviidmrr bende 18 de hissettim başlarda emin değildim hatta çok üzgünüm ama canım bebeğimin hateketlerini bağırsaktaki gaz hareketleri sandım 😂😂 ama doktoruma sorduğumda ilk hareketlerini gaz hareletleriyle karıştırmamın çok normal olduğunu söyledi 😂
Maviidmrr 1nsnr inşallah yakalarım çıplak gözle direndiğinde bir sertlik olduğunu görüyorum kısa sürüyor ve bianda gidiyor sert olan yer çok tuhaf 🥹
Peynirliborek Ben de zayıf hamile kaldım 18. De tekmeleri hissettim hatta ne hissetmesi karnımı açtığımda tekme attığında karnım oynuyordu eşim de gördü 🤣
Maviidmrr Peynirliborek yaaa bende acaba kuruntu mu yapıyorum diyodum ilk hamileliğim nasıl hissiyat olduğunu bilmiyorum ama içimde atan bişey var bunu hissediyorum direniyo gibi sanki ara ara sağlıkla gelsin bebişlerimiz siz kaç haftadasınız şuan
Maviidmrr Mervikk59 ben artık eminim gaz felan değil kesinlikle kızımın tekmeleri ve direnmeleri eşim bile gözle görülür boyutta hissediyor karnıma dokunmamıza gerek kalmadan
Mervikk59 Maviidmrr zaten 20 21 de artık daha net oluyo 😂 hele bide 30 a doğru görün sabun gibi ordan oraya kayıyo sanki bebem yada geriliyo karnımın şekil değiştirmesi çok güzel dalgalanıyodu resmen 😂😂