MuberraKrcn Cinsiyettahminidolunayes banada bakarmısınız acaba neye göre bakıyorsunuz tam? Ultrason fotosu var bende
MuberraKrcn Cinsiyettahminidolunayes Beta 15000 3 Temmuz son adet Eşim 20 Nisan 1993 Ben 30 temmuz 1997
Habibi turkuaz_ erkek kız erkek kız derken doktorlar en sonunda erkek dediler. Sanırım değişmez 17, haftadayim ama bugün emin olmak için tekrar çağırdılar cinsiyeti için 🙈🤣
Habibi Arzuanne bende de tutmadı hersey de kız bebek çıkıyordu ama erkek . Bugün tekrar gideceğim cinsiyeti için emin olamadı doktorum 🙈
berna-24 Cinsiyettahminidolunayes benimkini de tahmin eder misiniz yarın hastane kontrolü lne gideceğim cinsiyeti öğrenme şansımız var 12 haftalık oldum
Cinsiyettahminidolunayes berna-24 Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim Varsa 12 haftalik resim
berna-24 Cinsiyettahminidolunayes tabiki Eşimin tarih 20.05.1994 Benim tarih 11.08.1996 İlk beta 838 Cinsiyettahminidolunayes Resim nasıl ekleniyor ?
Cinsiyettahminidolunayes berna-24 Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim Erkek gibi
Hilalcr Cinsiyettahminidolunayes Bana da yardımcı olur musunuz ben beta baktırmadım hiç direk öğrendiğim için ultrasona gitmiştim☹️ nasıl yapıyorsunuz
Cinsiyettahminidolunayes Hilalcr Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve Varsa 12 haftalik resim
duygusalbiyengec  Ben: 04.07.1996 Eşim: 30.08.2023 Sat: 12.08.2023 Beta:150 9+5 haftayız ama merak ediyorum 🙈🙈