melikemre20 Kızlar merhaba vajina kenarlarında çok fena sizlama var 15 haftaligim 2 kaybım var progestan ve oksapar kullanıyorum böyle bisey yaşayan oldu mu neden olur sizce
merii10 melikemre20 benmde arada oluyr 18 haftaligim ama dayanılmaz bir seklde degl ara ara hafif oluyr geciyr eğer siznki dha yogunsa mutlaka doktorunuza basvurun
Glcn12 melikemre20 benim var doktora ilk gebeliğimde de söylemiştim normal rahim genişliyor demişti ama ilerleyen haftalarda dayanılmıcak kadar şiddetleniyo
Hnd3535 melikemre20 kayıplarınız büyük hafta mı? Servikal yetmezliğinz fln yok degilmi? Hiç rahim ağzı ölçümü yapıldımı?
melikemre20 merii10 Glcn12 Hnd3535 doktorundan izinde bir aydır aslında kontrol edip perinatolojiye yonlendirecekti şuan rahimde herhangi bi ölçüm yapılmadı bu hafta cuma geliyor böyle oldukça da korku sarıyor
Hnd3535 melikemre20 15 hafta biraz riskli enfeksiyona bağlı suyunuz gelmişte olabilir rahim ağzı kısalığından da suyunuz gelmiş olabilir. Doktorunuz daha iyi bilir tabikide. Siz kendiniz neden gitmiyorsunuz illa yönlendirmesi mi gerekiyor
merii10 melikemre20 aslında çok şüpheleniyorsanız bı acile gideblrsinz belki yardmci olurlar çok agrim var deseniz ve dha önce kaybinz oldgunu soylesenz ölçerler illaki
melikemre20 Hnd3535 bilmiyorum aslında doktor yonlendirecegini söylediği için bekledim fakat içim rahat etmiyor ister istemez ne olsa suyum gelecek diye korkuyorum
Hnd3535 melikemre20 yani bi an önce randevu alın gidin onlar bu komuda daha tecrübeli ve perinatologlardada randevu bulmak sıkıntılı olabiliyor