HilalYlmz Kızlar iyi akşamlar sağlık ocakların da sma testi yapılıyormuş yaptıran olup bilgisi olan var mı? Yaptırmak için bir hafta aralığı var mı acaba?
Kiwitoveannesi HilalYlmz ben yaptırdım kalp sesini duyunca gel demişti hemsiremiz 1 hafta oldu 1 hafta 10 gün içinde çıkıyor dedi hemşire daha çıkmadı
Turkkburcuu HilalYlmz biz hamilelik öncesinde yaptırdık. Erkekten kan alınıyor sonuç biraz geç çıkıyor sadece.
Zeyneptolgacagan HilalYlmz 5 haftalık hamileyken gittik eşimle ikimiz kan verdik. Bizim sağlık ocağında sadece pzt günleri sma için kan alınıyormuş. Sonuç 1.5 aya kadar çıkıyormuş. Sorun yoksa hiç aramıyoruz dediler. Bi sıkıntı çıkarsa ariyorlarmış
HilalYlmz Kiwitoveannesi ben 14 haftalık oldum yeni öğrendim ebem de bu konu hakkında bir bilgi vermedi yaptırmak istiyorum ama geç mi kaldım bilemedim 😒
MasalAlparslanMom HilalYlmz hamilelikten önce yapılır dediğiniz test. Zaten 3 le 6 ay arasında sonucu çıkar.
HilalYlmz Zeyneptolgacagan ay inşallah geç kalmamışımdır evlenirken yapılması yeni çıktı sanırım çünkü 3 sene önce yoktu diye biliyorum
Kiwitoveannesi HilalYlmz bu hamilelik öncesi olması gereken bir test bana hamile kalınca yaptılar yani sma taşıyorsan bebeği aldircakmiyim nolcak anlamadim
defnezumram HilalYlmz ben nikah raporu alırken eşime yaptırdım eğer sorun çıkarsa sanada yaparız dediler 6 ayda çıktı sonucu zaten temiz geldi oda
Zeyneptolgacagan HilalYlmz evet ilk oğlumda bende sma kan tahlili yoktu yeni çıktı sayılır. Siz hamile olduğunuzu sağlık ocağına bildirdiğinizde size söylemeleri gerekiyordu. Şimdi yaptirirsiniz bisey olmaz Allahın izniyle. 🙏
NewbieMommy HilalYlmz bizde güya sonuca göre bebek denemesine başlayacaktık onlar açıklayana kadar 2.denemede hamile kaldım 😅
poyrazin_annesi28 HilalYlmz Ben 11 haftalık hamileydim. Doktorum eşinin sonucu gelene kadar seninkini de alalım dedi ne olur ne olmaz diye. Hamilelerin hızlı çıkıyor