_06ogretmenanne Bir şey soracağım. 13 haftalıkken kanamam olmuştu düşük riski yaşadım. 17 haftalık olacağım iki gün sonra hala progestan kullanıyorum. Ne kadar süre sonra bıraktınız progestan kullanımını?
nb- _06ogretmenanne doktorun ne zaman derse o zaman bırak sonuna kadar kullananlar da oluyo 2 3 hftaya bırakanlar da
Derinnmom _06ogretmenanne bende 8.haftadan sonra ufak lekeler oldu, düşük tehlikesi var deyip verdi doktorum. 13.haftada bitti lekeler bende doktora sormadan bıraktım. Geçen gün söyledim 1 ay önce bıraktım diye, doktor da leke bittiyse bırak dedi öyle canım
BurcuAsil123 _06ogretmenanne bende aynı durumdayım kanama demek düşük riski demek progeston ise doğumu ertelemek demek doğuma kısa bir süre kala bıraktırıyor doktor .
Deryalina- _06ogretmenanne 17 haftaligim başından beri kullanıyorum neredeyse 20 hafta randevum var o zamana kadar yine devam edeceğim sanırım sonrası da aynı olacak😑
_06ogretmenanne Evet doktorumda daha kullanacağız devam edeceğiz dedi zaten. Sadece herkes böyle uzun süre kullanıyor mu merak ettim. Çünkü şükür kanamam bitti lekelenmelerde bitti
060321 _06ogretmenanne durumuna göre değişir kimisi doğuma kadar kullanılıyor kimi belli bir süreden sonra bırakıyor bende kullandım 4. ayım dolana kadar doktorum bırakmamı söyledi bır süre sonra tekrardan kanama olunca bı daha başladım doğuma kadar kullanacam