06minik17 Busra1709 aynen gebe 1 2 bakıyo sadece hamilelere. Kadın hastalıklarına alma. Hilmi bey beştepe de olmuyor. Sami ulusun ana binasında oluyor hep
06minik17 Busra1709 değişiyor sürekli takip et ara ara. Listeler değişebiliyor. Benim son 10 gün falan ben de bulamıyorum MHRS de sıra😀 sanırım sıra alana kadar doğurcam🙈😀
Busra1709 06minik17 huhhuu ben 6 hafta sonra yolu yarılayacam. Şaka gibi. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Takip edip bakıcam artık ama önceliğim 29 mayıs ve ikili tarama sonucum
06minik17 Busra1709 yok canım almıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😊 bende gelişmeleri bildiririm ufak ufak. Aklına takılan bişey olursa yine yaz canım
Busra1709 06minik17 Şurda özel diye biyer yokki mesajlaşalım. Ama instagramdan takipleşelim istersen. Çünkü nerden bulcam seni 🙊
06minik17 Busramnida Keçiören özel hastanesine gittim canım. Ahmet Şahbaz bey. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Ama deyatlıyı başka bölüm yaptığı için Ahmet yoktu o yüzden memnun kalmadım. 5 10 dk ya sürdü ya sürmedi.