Tazeanne68 Kızlar 11 haftalık gebeyim afedersiniz ama dudakların birleştiği üst noktada sanki kemikte yürüdükçe ağrı oluyor normal mi yaşayan var mı
aylin_23 Tazeanne68 ay benimde ağrıyor kalkınca oturunca yürüyünce falan doktora gittigimde sormak istiyordum bende ama herkeste oluyormus hemen hemen baksana
Glyszr09 Tazeanne68 Dala lelelerdesiniz bunun loloları var 🤦🏻♀️ bebek biraz daha büyüyünce oturup kalkamıyor bile insan 🤭
Bekledigimmucizemm Tazeanne68 9+4 deyim bende 8. Haftadan sonra başladı bende kontrolde bir sıkıntı çıkmadı yani normalmiş
Glyszr09 tokmak_gamze Ben yataktan sağıma soluma dönemiyorum artık ama her şeye rağmen sonucuna değer 🥰
aylin_23 Tazeanne68 benim halen oluyor yürüdükçe yada birden hareket edince doktora sordum normal dedi
Glyszr09 Tazeanne68 Evet canım ama benim bebiş iyice büyüdüğü için doğum a az kaldığı için normal artık daha önce de doktor bebek büyüdüğü için demişti zaten
Tazeanne68 aylin_23 benmde yürüyünce ya otururken yatarken degl erkenden penguen yürüyüşü aldım resmen
Elif2143 Benım de öyle agrım olmustu doktor bebek buyudugu ıcın demişti ara ara öyle oluyor sonradan iç dudak kısmında varıs oldugunu farkettım 22+5 haftalıgım