YagizAsyaMom Muhammedamine bana da herkes doğurdu köşede kıyıda gariban gibi kaldık öyle geliyor herkes doğurdu herkes 🤣 şimdikiler hep yeniler hiç bizimkilerden kalmadı 🤷♀️ vallahi 10 parmağın 10 nu geçemeyiz 🤣 az kaldı bide Doğurucaz inşallahhhh😍🤲
Merope deletedmom734 Cok ama cok sevindim saglikla kavustugunuza, biliyorum zor zamanlardan geciyorsun.. Ama bu isin kolayi yok, her sekilde cekilecek olanlar cekiliyor.. O minik can artik sana emanet 🙏💕🌼
YagizAsyaMom Muhammedamine ne 42 kız deme öyle şeyler 🤣 şaka bir yana vaktiyle gelsin bütün bebeler 🙆♀️ bakalım biz ocakta doğacaktır ama aralığa geçebiliriz her an 🙄
Muhammedamine deletedmom734 Gözün aydın analı babalı büyüsün İnşAllah 🤲🏻 Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin evladına . Darısı başımıza İnşAllah 🤲🏻
Muhammedamine YagizAsyaMom bizim muhalefet oğlanlar herşeyi yapabilir 🙄 Aralık olmaz hazır değilim hava çok soğuk o bu şu 😂 içime 3 Ocak doğuyor bakalım niyeyse
YagizAsyaMom Muhammedamine bir yandan hemen gelsin diyorum bir yandan daha çok erken hayır hayır diyorum 🤣
Muhammedamine YagizAsyaMom yakında oğlanlarımızla aşk yaşıycaz Rabbimin izniyle kokusunu içimize çekicez 🐣 İnşAllahhh
Kubbeyt deletedmom734 canim seni goruyodum burda öyle sevindim ki senin adına dualarını eksik etme bizden de Kurban olduğum Rabbim bebeginle eşinle mutlu huzurlu saadetli yuvalar nasip etsin insaAllah size 💕
Buseayazerdgn deletedmom734 sira sira kavusuyorsunuz bebislerinize .Gozun aydin allah anali babali buyutsun Artik banada nasip olur insallah ❤
Tuos2306 deletedmom734 canım gözün aydın çok sevindim. İkinizde iyisinizdir inşallah. Sağlıkla büyütmekte nasip olsun kendinede bebişede dikkat et.. 😊
Aysktr deletedmom734 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı mutlu huzurlu büyüsün kollarında umarım sana hep gurur yaşatan insanlara hayrı iyiliği güzelliği dokunan dağıtan bir evlat olur 🤗🤗🤗