Mucizemgeldi Kabız değilim ilaçlar nedeniyle kabız olmuyorum ama bugün çok fena affedersiniz yanma rahatsızlık durumum var sanki yırtılma gibi hissediyorum anlamadım nedeni ne bunun tuhaf anlatamadım ya
nazazra24 Mucizemgeldi canım basur başlangıcı olabilir benim normal doğum olmamasına rağmen basur memesi çıktı anüsümde eğer içten yanma batma sızlama yaşadıysan dışkılama anında veya daha sonrasında anüs çatlağı da olabilir çatlamalar genelde düzelir kendiliğinden veya ilerlemişse tedavi ile ama sen bi doktora görün başında belki hemen tedavi olursan düzelirsin
Mucizemgeldi nazazra24 peki benim bildiğim kabızlıktan oluyor kabız değilim olur mu yinede çok korktum
nazazra24 Mucizemgeldi genel sebebi kabızlık ama bazen kilo artışı veya hamilelikten bile oluyor benim hamilelikte çıkmıştı mesela bir de çok acı tüketenlerde oluyor deniyor
Elifbanmaz Mucizemgeldi kabız olmana gerek yok basur olmak için. Hamilelikte çocuk ağırlaştığı için oluyomuş.
turkuaz_ Mucizemgeldi takma kız ne takıyon kantaron yapı al pamuğa dök hergğn totişin deliğine koy iyileşir
Mucizemgeldi Elifbanmaz gerçekten mi inanın o kadar çok korktum ki stres oldum nedir bu diye. Bı ara çok kanamam olmuştu makattan o yüzden titredim resmen
Mucizemgeldi nazazra24 acı sağlık sebeblerinden dolayı hiç yemiyorum. Kilo evet aldım aşırı aşırı değil yani birde makattan önceden kanama yaşadığım için aşırı korktum ben
nazazra24 Mucizemgeldi kanama da büyük ihtimalle çatlaktan gelmiştir canım kabızlıktan dolayı çatlama ve hatta çatlama yüzünden kabızlık oluşmuş olabilir çok katı tüketmemeye çalış yemeklerinde mutlaka zeytinyağı kullan ve çorba iç yemeklerden önce bol su iç bağırsakların yumuşasın 🩷 çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah 😘
Mucizemgeldi nazazra24 canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ama bastada belirttim ilaç kullanıyorum hiç kabız değilim tam tersi günde iki üç defa çıkıyorum bazen ishal oluyorum.
nazazra24 Mucizemgeldi yanlış okumuşum ben canım kusura bakma kabızsın sandım 🙏🏻 çatlak varsa canın yanar baya bi kere öyle oldum ruhum bedenimden çıkıyor sandım çok acımıştı ama basur da çatlak da çok kötü rabbim kimseye vermesin bu derdi