Dnzdstn Selam kızlar transferin 5. Günü dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bu bile insanı ne kadar mutlu ediyor böyle olup sonradan pozitif olan varmı?
Cansucannnnnnnn Dnzdstn kuzum.bende gördüm pozitif.gozukuyor iki gün sonra kan ver transferden sonra hep yattın mi nasl oldu kuzum bnimde gelecek ay transferim var birde kaçıncı gün embriyosu
ipekmom_ Dnzdstn kaçıncı gün embriyosu canım? Yinede 10.gün kan verip baktırmanı tavsiye ederim garanti olsun 🥰 inşallah güzel haberi alırsınn
Dnzdstn Cansucannnnnnnn evet hep yattım hatta hala yatıyorum banyomu bile bugün yaptım hemşire 3. Gün yap dedi ama ben bekledim nolur nolmaz diye annem bakıyor bana korkuyorum ilacın etkisimi değilmi bilmiyorum ama çok dikkat etmeye çalışıyorum herkes kalkablirsin diyor ama 10. Güne kadar yatıcam Allahın izniyle bi tutsun
Cansucannnnnnnn Dnzdstn bnce yarın tekrar yap kuzum koyulasursa 7. Gün kan ver bı çünkü daha çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiş olabilir
Dnzdstn Cansucannnnnnnn bakalım 7. Gün tekrar idrar yapıcam aynı olursa kan vericem yine kendimi çok umutlandırmak istemiyorum
se2206 Dnzdstn bende üçüncü gün embryosu transferi olucam galiba hayırlısı olur inşallah senin içinde. Mucizene kavuşursun.