Tubizimm Merhaba bayanlar Max 5 bini geçmeyecek bebek arabası arıyorum ön tekerlekleri üçgen şeklinde olanlar mı iyi daha açık olanlar mı
Livanur22 Tubizimm ne alırsan al travel bebek araba sakın alma hiç kullanışlı değil bıktırdı beni, şimdi ikinci bebeğim olacak ona baska alacağım
Azra41 Livanur22 kullanamadan sattım Allah’tan bana da hediye gelmişti gelmeseydi de asla alacağım bişey değildi ne arabay sığıyor ne bişey 🤦 şimdi tek elle kapananlardan aldım öyle güzel ki 🥰
Livanur22 Azra41 bende çok pişmanım yoyko bendeki hiç memnun değilim tek cocuk diye idare ettim ama ikinciye hamileyim şimdi başka alacağım bende
Azra41 nazazra24 e bebekten almışlardı valla marka bilmyrm kuzum. Pusetli falan oluyor ya . Gereksiz benim şuan aldığım çok güzel 🥰
Azra41 nazazra24 ay pardon ya 😄 yybebekarabalari instagramdan bakın benim bebek arabası 60 kg kadar taşıyor 😋 pro kabin boydu sanırım benimki bakın videolara falan anlicaksiniz rahatlığı zaten 🙊
Nurbusra_ Gayekaragoz sadece puset takıp kullanılıyor mu resimlerinde hem puset hemde o kendi oturma bölümü beraber gösteriyor da