mahperii Kızlar kış bebesi için almam gereken battaniye çeşit ve sayıları nedir sizce? Kasım sonu annesi olacağın inşAllah. müslin, nohut, peluş vs / bu arada müslini 4 kat mı 2 kat mı tercih etmeliyimmm? hadi yorumlarda bulusalımm
Nur_50 mahperii bende şubat gösteriyor doğum 1 nohut battaniye 1 pelüş battaniye 3 tane 4 katlı müslin battaniye 2 tane kundak seti 3 tane penye battaniye 1-3 al aldım kıyafetlerini çünkü doktorum uzun bir bebek olacağını dedi ne kadar doğru olur bilemiyorum ama🤣daha erkenden çünkü 18+5 demişti 1-3 ay 3 takım 1-3 ay 2 tulum 1-3 ay 10 tane sıfır kol zıbın 1-3 ay 5 uzun kol anvelop zıbın ve yüksek bel alt 1-3 ay 1 penye hırka 1 tane 5 li hastane çıkışı 0-1 ay 6 tane sıfır kol zıbın 3-6 ay 3 tane anvelop uzun kollu zıbın ve 3 tane yüksek bel ayaklı alt 3-6 ay 1 tane fermuarlı ayaklı tulum bu kadar aldım 😃biraz ilave yapabilirim son aylara doğru
Hzzz mahperii 2 örgü battaniye(biri bebek ipi pamuklu ipten örüldü diğeri ise alize puffy ipten )/2 adet pazen kumaş battaniye/2 adet penye battaniye /3 adet adet müslin aldım ekim sonu annesi olarak.Müslinlerin çok katlı olanlarını bebekler için önermediler.En incelerinden de tercih etmedim açıkcası fiyatları zaten ona göre klasik orta kalınlikta bebek için kullanilan büyük bebek müslin battaniyelerinden aldım.İmkaniniz varsa kumaşcılardan alıp kestirebilirsiniz hemen hemen aynı fiyata denk geldi dikim icinde ama şehirden şehire değişir aynılarının hazırları da var
Aicsnpj4 mahperii battaniyeyi zaten önermişler onun dışında yaşadığınız yer soğuksa dışarı çıkarırken ve akşam yatarken giydirmek için peluş uyku tulumu yada transformer uyku tulumu alın bence hem kundak gibi hem de sıcak tutuyor