semosderler Sevgili anne adayları , şiddetli geçmeyen nefes darlığı çeken var mı ? Varsa doktora Gittiniz mi? Gittiyseniz ne tavsiye etti paylaşır mısınız ☺️
Sedakyaaa semosderler 36.haftadan sonra özellikle yatarken oluyordu doktor yüksek yastık kullanmayı önerdi
Asuu-1 semosderler bende de çok oluyor özellikle geceleri Uykuya zor geçiyorum Son aylarda normal olduğu söyleniyor
Baby07 semosderler ben yaşadım ve ölüyorum sanmıştım üzerine bide akciger enfeksiyonu yaşadım asla nefes alamadım sabah akşam 1 hafta acilden çıkamadım resmen. Antibiyotik tedavisi başladı ondan sonra da 1 ay kadar daha devam etti çok şükür 3 haftaya yakındır rahatım havaların sıcaklığıyla beraber çok kötü günler geçirmiştim gerçekten. Eğer öksürük balgam gibi şikayetiniz varsa sigara kullanıyorsanız balgam sökücü de oneriyo doktor yoksa işin içinden çıkmak mümkün değil. Çok geçmiş olsun
Asuu-1 semosderler valla hiç bilmiyorum zor bir süreç dayanmaya çalışıyorum Benim bebeğimin başı yukarıda sanırım biraz ondan da kaynaklanıyor
semosderler Baby07 Yok tek şikayetimiz nefes darlığı çok şükür birde onlar olsa ne yapardık bilmiyorum, Allah kolaylık versin , iyi bari rahatlamışsınız sevindim