Nasibveannesi Kızlar ilk hamileligim de 7+2 de kontrol de bebeğimin kalp atışlarınin durduğunu öğrendim kürtaj oldum malesef 😔 sindi yine hamileyim ve çok korkuyorum yarın kontrol var korkuyorum heyecanlıyım inşaAllah Rabbim Nasib eder yavrumu. İlk bebeği karninda ölup sonra sağlıklı bebek dünyaya getiren oldu mu ? ?
GozdeCemre Nasibveannesi benim arkadaşım kan uyuşmazlığı vardı canım ilki karnında öldü şimdi 6 aylık bir oğlu var 3 ay sonra gebe kaldı ve tosun gibi bir bebek DOğurdu 😀ama ikincide iğne vuruldu
Pandolika Nasibveannesi ben de 8 haftalıkken kürtaj oldum. Ve sonra hamile olduğumu öğrendiğimde korkularım oldu. Düşünmemeye çalış. Şimdi 20 haftalık minik kızım🥰
oglummehmedim Nasibveannesi Nasibveannesi neden olmasin canim benden once annemin bi kizi olucakmis 5aylikken olmus karninda kurtaj olmus o da geri ben dogmusum🙂Bu da ornek😀Bosuna heyecan yapma
Sobe Benim 2. Gebeliğimde kalp atımı yoktu kürtaj oldum. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi 38 haftamdayım pazartesi doğum yapıcam. Sağlıkla gelir inşallah 🧿
Deletedmom00012 Nasibveannesi ikinci gebelikte kalp atışı duyulmadı. Uç ay sonra hamile kaldım şimdi 39 haftalık
Sobe Deletedmom00012 Hayat işte herşey dört dörtlük olmuyo inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 😊
Sarem Nasibveannesi kuzum bende yaşadım kürtaj oldum. 4 ay oldu kürtaj olalı 1 kez kimyasal gebelik geçirdim. Şuan tekrar düşünüyoruz
Ebruska Nasibveannesi Ben de senin gibiyim canim ilk bebegim 10 haftalikken kalbi durdu. Simdi de 12 haftalik gebeyim. Ben de surekli endiseliyim.Allah herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.