PrensinAnnesi61 Asyos34 38+6 yım beklemedeyiz bazen düzensiz sancılarım oluyor bazen baskı hissi oluşuyor f
Elifbanmaz ByzzS aslında tüm gün evde iş yapıyorum. Merdiven inip çıkıyorum ama yok gelmiyo🤦🏼♀️bide akşam olunca bizimki sürekli hareket halinde 😂 boyuna beni tekmeliyo. Bide el parmaklarımda bi uyuşukluk karıncalanma var. Sizdede var mı?
ygmrcglyncn Goksu_gul oğlum 41+0 da sezaryenle doğdu 4 buçuk yıl önce ve o zamana kadar hiç sancı yaşamadım bazı bebekler gelmek bilmiyor gerçekten 🙈
Goksu_gul ygmrcglyncn 40+2 için müdahaleli normal doğum için gün aldım. Fitil ve suni sancı verecekler. Faydası olmazsa son çare sezeryan. Pazartesi gidiyorum şans dileyin 🙏
Gunesdunyaa 38+6 yım. Nişan geldi. Düzensiz sancılar da var ara ara yokluyor ama daha bekleyeceğiz sanırım :)
asyasemin 37+4 üm sezeryan için dün gün aldım. Haftaya salı günü tam 39 da sezeryan olacağım son 10 günüm çok heyecanlıyım ama ağrılarımda çok oturamıyorum kalkamıyorum yatamıyorum çok zor ama sabır
Gulnara25 38+3 . Çatı muayenesinden sonra 4 gündür kahverengi sümüksü akıntım var ama düzenli kasılmam yok