ange99 Kızlar 8+4üm ve salam sosis sucuk seviyorum sucuklu ve kaşarlı tost yemek istedim ve yedim ara ara tüketiyorum yenmemesi gerekiyor deniyor. Hamilelik boyunca bu tarz şeyler yiyip herhangi bir sorunla karşılaşmayanlar var mı ?
mervemurat16 ange99 ben çok nadir yiyorum sucuklu kaşarlı ketçaplı tost toplasanız 5 ayda 3 kez yemişimdir birşey olmadı.Ama sucuğu çok iyi pişirmek lazım.Sosis salam normaldede yemediğim için hiç tüketmedim.
Gizemd-01 ange99 sosis ve salam hiç sevmem ama sucuğa bayılırım. 10+6 gebeyim sucuk hiç yemedim. 3. Ayımı doldurunca ara ara kasap sucuğunu iyi pişirip yemeyi düşünüyorum
himne_ ange99 ben de çook severim normalde ama salam sosis hiç yemedim çünkü ne olursa olsun güvenilir değil, sucuğu da güvendiğim yerden alıp iyi pişirerek arada yedim ama dediğim gibi güvenilir olması önemli
damla097 Ben kasap sucuğu tercih ettim sadece ve çiğ yememeye özen gösterdim sorarsan canım çok salçalı sosis çekiyor ama sosise hiç bir anlamda güvenmiyorum 😅😁
Bsra-96 Offf bende çok yemek istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum galiba hamileliğim boyunca yemiceğim 9+5 teyim
ange99 Bsra-96 valla bilmiyorum ya sosyal medyadaki hamilelere bakıyorum herşeyi yiyorlar 😅 Özlemlina mesela kocası doktor kendi hemşire daha bugün sabah sucuklu simit tost yiyordu
ange99 mervemurat16 bende bundan sonra ayda bir falan yemeyi düşünüyorum bakalım ama sanki hiç tüketmemek de gereksiz gibi 😅
AsPandaa Valla arada kaçamak yapıyorum dayanamıyorum çünkü. Yarın bol malzemeli bi pizza yemek istiyorum sucuklu salamlı sosislii 🫢🫠
ange99 AsPandaa bence de ye o kadar abartmadıkça bişey olmaz hem Allah korusun olacak varsa olur sakınılan göze çöp batar 😅
damla097 ange99 son 56 günüm kaldı sabrediyorum valla köreltmek istemiyorum bi kere yaparsam hep yerim çünkü 🥹😂
ange99 Gizemd-01 Ben yedim ya 🥲 Ama özellikle soracağım doktoruma ne olur yani arada bir yense eskiden bu kadar yasak var mıydı annelerimizin zamanında falan yazık çiğ pişmiş zararlı zararsız ne bulduysa yemiştir bence bir çoğu
mervemurat16 ange99 gereksiz değilde içinde baharat var et ama ne eti hijyenik mi insan hamile olunca iki kez düşünmesi gerekiyor çünkü ne yesek bebeğe gidiyor şöyle birşeyde var dışardaki hiçbirşey hijyenik değil sucuğu evde yapmakta kolay değil bildik tanıdıktan iyi diye alıyoruz işte
ange99 himne_ bende sadece sucuk yedim salam sosis de özledim ama o kadarda abartmayım dedim 😅 sucukta güvendiğim bir marka ama yinede kendime engel olmaya çalışacağım yinede