NefesssVeAnnesi Erken Doğum riskim var sizler de olan erken Doğum yapanlar deneyimlerini yazabilirmi? Kaç haftadayken yaptınız bebişleriniz de neler oldu kaç kilo doğdular küvezde kalan varsa kaç gün kaldı ? Süreç hakkında Bana da Bilgi verirmisniz 🙏🏻
eljid NefesssVeAnnesi 29 haftalık doğum yaptım cnm ve 49 gün hastanede kaldık çok sukur hoc bir sıkıntımız yok çok şükür rabbime 1430 gr doğmuştu bebegim
NefesssVeAnnesi Deletedmom15257 oy kıyamammmm bu çok küçükmüşşşş şükürrr ama iyiymiş 🙏🏻 ben 35 haftalığım şuan 2,5 kg boluna mı korkuyorum acaba 😞😞
Ayferfeneer NefesssVeAnnesi kendini kurtarmış artık kilosu çok iyi hiç korkmayın zaten 36da doğana bile prematüre denmiyo hiç kendinizi korkutmayın bende erken doğum riskiyle 19 hafta yattım 40.haftada dogdu
gamzetastan Şuan 19 haftalık ikizlere hamileyim açılmam var rahim ağzım dikili olmasına rağmen inşallah 26. Haftayı görürüz şuan 300 gram biri diğeri 250 gram boşuna tedirginsiniz doğduğunda 700 gram olsalar yeter başka isteğim yok rabbimden 🤲😔