NewMomm1 Kızlar yemek,tatlı, pasta önerileriniz var mı? Börek, sarma, dolma, kurabiye harici bir şeyler varsa yaptığınız paylaşabilir misiniz lütfen? Farklı şeyler arıyorum bunları yapmayı düşünüyorum zaten teşekkür ederim şimdiden🌸
nazazra24 NewMomm1 ne için hangi davet için yapacaksın canım tam anlamadım ama ben pide yapıyorum genelde tavuklu veya kıymalı çok güzel oluyor 🌸
mervemurat16 NewMomm1 şakşuka yapıp atabilirsin,taze fasulye standarttır zaten.Ben pizza falanda atıyorum ayrıca kek yapıp atıyorum buzluğa pastanında pandispanya yapıp koyuyorum yapcağım zaman kremasını hazırlayana kadar pandispanya çözülüyor zaten
Aslanmommm Annem baklava yapıp bana getirmişti şerbetini vs koyuyorum çekiyor güzelce saklama kabına koyuyorum misafir gelmeden 30 40 dk önceden çıkarıyprum soğuk soğuk çok güzel oluyor ama büzgü baklava bizimki diğer çeşitler nasıl olur bilmiyorum birde bal kabağı koydum birde hazır kalburabastı tatlısı aldım 3 çeşit tatlı sarma kurabiye birde mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum çok heyecanlı 🥲🥲🥲🥲
Aslanmommm NewMomm1 yaaaa🙈 hiç o yönden düşünmemiştim kusura bakmayın 🙈 bende tokum şuan yazdıkça midem bulandı 😅😅😅
NewMomm1 nazazra24 doğum sonrası hem günlük kolaylık olsun diye hemde bebek görmeye gelen olur hazırda bir şey bulunsun diye😂
Amigurumi Poğaça olabilir, mozaik pasta, uğraşabilirseniz mantı hafif bir fırınlayıp buzluya atınca yapışmıyor bir birine gayet güzel oluyor. Kapya biberi kızartmalık doğrayıp buzluğa atarsanız çıkardığınız gibi kızartabilirsiniz üzerine yoğurt güzel oluyor. Mesela bir yemeklik olacak şekilde biber ve patlican közleyip buzluğa attım çıkardığımda biraz yağla tavada çevirdim mi yada biraz domates sosu da ekleyip pişirince güzel oluyor .
nazazra24 NewMomm1 anladım 😂 iyi düşünmüşsün canım valla kurabiye poğaça kek bunlar zaten sen yazmışsın onun dışında yeter bunlar zaten sen de yeni doğum yapmış olacaksın lohusa halinle yorma kendini üç dört çeşit yeter 🌸 bizde ziyarete gelenler de getiriyor tepsi tepsi pasta kek kurabiye falan siz de öyleyse onları da kaldırabilirsin veya onlardan gelecek başka misafirlere aynı gün ikram edebilirsin 😘🩷