1kucukbaby Zehross03 bende özelde doğum yaptım hatta doktorum beni de korkuttu haftası erken yoğun bakıma alabiliriz edebiliriz diye ama çok şükür öyle olmadı kalbinizi ferah tutun ben çok stres olmuştum
Zehross03 Ireeeeem bana söylenilen şu küvöz ücretlimi dedim bizde zaten yoğun bakım yok ağır durumlarda sevk ediyoruz ama halledebileceğimiz derecede rahatsızlığı varsa 3-5 bin tl arası masrafla küvöze sokuyoruz 🤷♀️
Zehross03 Nesaras başımıza böyle bişey gelirse yani küvözlük durum olursa arayacağım zaten bakalım ne yapacaklar
Sevgi1985 Zehross03 bu konuyu araştırın orayada bildirin başta küvezlik durum olursa fatura.isteyecegini falan gibi kesin vardır bir şekilde çözümü canım inş gerek kalmaz
Ilkay08 Ben gecen hafta doğum yaptım bebegi küvezi koydular tam teşeküllü yenidoğan hastaneye sevk ettiler oda özel hastane amma daha önce sormusduk ozelde devlette küvezde ücret almıyor şikayet edin çünkü devlet karşılıyor zaten o ücreti
Minikperi Zehross03 ilk 28 gün ücretsiz yasal olarak. Siz kağıt vs imzalamayın. Eğer diretirlerse 184 ü arayın.
efelinamoms Zehross03 canım normalde yenidogan yogun bakimda ücret verilmez cunku devlettede yer olmadigindan özele sevk edebiliyorlar ama senin hastanede yenidogan yogun bakim yok ise kuveze ne icin koyacaklar sonucda cok önemli bir detay bu isin bileni degillerse bebeginin sagligi icinde iyi degil demektir ve yogun bakim olarak gecmiyor ise ekstra ucret talep edebilirler yani herseyi kilifina uydurmuslar demektir
Zehross03 efelinamoms evet yoğun bakım değil diyipmi acaba alıyolar doğru diyosun ya valla kafam allak bullak oldu ozaman bende sevk isticem ambulansla araştırma hastanesine
efelinamoms Zehross03 iyice arastir bence hatta sgk arayip bir sor bakalım ama yogun bakim olarak gecmediginide özellikle söyleki bakalim neymis ne degilmis ben bebegimle farkli hastanelerde olmak istemedigimden devlette dogum yapmayi sectim
Harvicell Zehross03 ödememeniz gerekiyor küvez ve yoğun bakımlara para ödenmiyor . Sizden ücret talep ederlerse sgk ya bildirin
Zehross03 Harvicell yoğunbakimdan alınmıyoda zaten yokta yoğun bakım ama küvöz üzerinden almak istiyolar sanırım ne gibi bi fark varsa artık
angel4545 Zehross03 doğumdan sonra hemen alınırsa ücretsiz biliyorum benim oğlumda ücret ödemedik biz ama çıkarda sonra yatarsa o zamna ücretli oluyo
Minikayak24 Zehross03 sağlık olsun canım ozaman öyle yap ne kdar kalacağını bilemezsin kendini zora sokcaksa öecbur sevk ettir
3premsesinannesi Minikayak24 şehir hastaneleri sevk yapmiyor yogun bakim var diye ama arastirma yapiyor ben kendim söyledim medicale goturun diye ambulansla goturuldu 70 gun kaldi kizim diğer kızımda istedim ama sehir hastanesi kabul etmesi sarsılır diye güzel bakamadılar vefat etti en küçük kızım ama dediğim gibi bazı hastaneler istedigin ozele sevk ediyor ve ucret alinmiyor benim ortancam 70 gun kaldi simdi 3 yasinda 🙏
3premsesinannesi Zehross03 merhaba benim kizim arastirmadan özel medical hastanesine sevk edildi 70gün kaldı cok guzel ilgilendiler para almadılar şuan 3 yaşında maşallah 1kilo doğmuştu