Ball1sf Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yapan devlet hastanesi var mı Anadolu yakasındayım ama zeynep kamilden başka yapan hastane yok onda randevu bulamıyorum avrupa yakasında varsa belki bir ihtimal bulurum özeller çok pahalı
Mavisim3457 Ball1sf Gazi Osman Paşa eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. Dr Barış Boza
Mavi3475 Ball1sf Rica ederim canım düşürebilirsen onlarada bak istersen ben esenyurtta oturuyorum düşüremedim mecbur özele gittim
Ball1sf Mavi3475 inşallah düşer ama hiç ümidim yok zaten 22+4 şuan devlette yok hiç aylardır bakıyorum özele sordum 2000 üstü burda çekmeköy tıp var geçen hafta aradım 1800 dedi mecbur kalırsam bende orda yaptırcam şuana kadar en uygun orası muayene ücreti de 400
Mavi3475 Ball1sf inşallah canım 23+4 felan gitmiştim bende sorun yok yani sen bak yinede her sabah 10 da MHRS gir bak ozaman düşürürsün inşallah
Cagla01- Kızlar ben detaylı ultrasyona Gaziosmanpaşada haseki ek binası var orada oldum orası da bakıyor ve doktorları çok iyi güller yüzlü ben çok memnunum kaldım.
Mavisim3457 Ball1sf 19 hazirandı sanırım. Doktor bey haftanın belirli günleri çam sakuraya geliyormuş. Sonradan beni çam Sakura da takip etti. Şeker testi sonucumu falan
Zeyy76 Devletten bulmak zor ozel de cok pahalı. Ben cerrahpasa da yaptıracağım. 500 küsür bi ödeme cıkarıyolar. Ali hoca cok övülüyor.
Ball1sf bebegimmm60 iyi mi peki doktor nasıl bir hastane memnun kaldınız mı ne zaman yaptırdınız şimdi aradım 865 dedi direk detaylı ultrason yapılır dedi ama ekstra kadın doğuma randevu alıp gidersem muayene ücreti de 565
bebegimmm60 Ball1sf Ben sadece detaylı ultrason için gitmiştim başka bi özel hastanede takipliyim orda ücret 2200 demişlerdi sonra burayı buldum detaylı ultrason için. Çok da memnun kalmıştım doktor her şeyi ayrıntılı anlatıp bilgilendiriyor güler yüzlü tatlı dilli sorulan sorulara cevap veren ilgili bi doktordu yaklalık yarım saat sürüyor her şeyi tek tek anlatıyor