Kızlar merhaba dün akşam sancım vardı tam kaç gibi başladığını hatırlamıyorum ama ikinci hamileliğim olduğu için doğum sancısı olduğunu çok rahat ayırt edebiliyorum biraz bekledim belki geçer diye ama geçmedi gece saat 4 gibi meryem ana otunu suya koydum meryem suresi Felak nas ve ayetel kürsi okudum ek olarak hurma ve ahududu yaprağı çayı içiyordum zaten 5 gibi biraz uzanayım diye yattım uyumuşum sabah 7 de sancıyla tekrar uyandım 9 buçuğa kadar devam etti süre tuttum 4 dakikada bir 1 dakika süren sancim vardı ama bi anda geçti zaten yine uyumuşum uyandığımda hafif hafif sancim vardı hala devam ediyor ama çok aşırı bir sanci değil ilk hamileliğimde sancı başlar başlamaz hastaneye gittiğim için çok pişman olmuştum 12 saat hastanede eziyet çektim resmen o yüzden suyum gelmeden yada sancılarim dayanılmayacak dereceye gelene kadar gitmek istemiyorum hastaneye zaten yeni kontrolüm vardı bebeğimin kilosu suyu gayet güzelmiş ama aklıma takılan şey ilk hamileliğe göre ikinci doğum daha çabuk mu olur tecrübeli ikinci doğumunu yapmış annişler hemen hastaneye gitmeli miyim sizce 😪