yesillimonn deletedmom334 Neeee 30 hafta da sadece 5 kilo mu aldinizzzzz 😨 26+6 14 kilo aldim şuana kadar daha ne kadar alirim bilmiyorumm😭
deletedmom334 Ebraradinn benim bu ay iştahım açıldı canım hiç yiyemiyordum mide bulantım yoktu ama iştahta yoktu olsun verirsin bebeğini al kucağına sağlıklıca inşallah ☺️
deletedmom334 yesillimonn ama iştahım benim bu ay açıldı hiç yemek yemeyi istemiyordu canım ondan galiba ☺️ Olsun bebişine can kan olsun ☺️
yesillimonn deletedmom334 Tam zamaninda acilmis istahin canim ne guzel fazla kilo almazsin doguma kadar hamile olup fazla kilo almayanlara helal olsun valla..😊👏👏👏
yesillimonn Mucizelimm yanlis yazmisim canim 27+6 haftadayiz kilolar aldi başını gidiyo bogazima dur diyemiyorum doktorum hamur isi ekmek yeme diyo ama ekmeksiz doymuyorum 😁😁
Mucizelimm yesillimonn bende öyleyim her şeyi yemek istiyorum valla 23 ile 27 haftalar arasında nasıl geçti hamileliğiniz 🙂
yesillimonn Mucizelimm Sükür iyi gecti bi ara sol kaburga agrim cok oldu simdi geçti hic geçmeyecek sandim geçmeyen tek sorun sürekli wc ihtiyaci yapiyorum daha cikmadan yine cisim geliyo 😂
yesillimonn reinamm bugun kan verdim yarin sonuclanacak bakalim insallah yoktur korkuyorum seker cikacak diye..
Suzitosuzi yesillimonn Ufff tuvalet meselesi gerçekten 😑 spor yapıyor musun diye sordu birisi günde 50 kere otur kalk yapıyorum WC de dedim 😁😁 yetti gari