Seyda5834 34+3 deyiz bugün kontrolümüz vardı , sanki üşüttüm biraz karnım ağrıyor dedim doktorum baktı 3 santime yakın açılman var 3-4 gün yat dedi . Ne yapmalıyım sancım olup olmadığını da anlamıyorum 😞
Mavigozunannesi Seyda5834 benim de 31 haftalık 1500 kilo 1 cm açıklık var yatak istirahat dedi üstelik 3. Bebek çok üzüldüm çok erken sancim cikmadi nst te ama ciger geliştirici vurdu toplam 4 doz 2 sabah 2 aksam vuruldum senin yine haftan ve kilosu iyi üzülme Allah in izniyle doğsa bile kurtarır kendini benim kide o haftaya gelse keşke
Seyda5834 Erken doğum olur diye korkuyorum doktor bu zamandan sonra gelse de bir şey olmaz dedi ama 2600 kilosu . Açılma başlayınca doğum ne zaman başlıyor acaba
Seyda5834 Mavigozunannesi daha ilk olunca insan korkuyor çok mu erken diye ama doktorum ciğer geliştirici bile vurmadı . İnşallah sağlıkla gelsinler
Mavigozunannesi Seyda5834 aslinda ciger geliştirici vurması lazım haftası kilosu iui doğsa bile ama ciğerler 39. Haftaya kadar gelişen bisey neden vurmadı anlamadim