kadertugrul7 Senaa25 günde bir bardak içiyordum ama 3 gündür 3 öğüne çıkardım sabah öğle akşam seklinde
Meridag Arassimo Rabia ebe karşıma çıktı benim de. Çoğu doktorun ebenin tavsiye ettiği aynı şeyler İlişki,hurma,perine masajı
Arassimo Meridag tesekkurler🌸🥰 deniyelim biz de ama kenarlardan mi yapacagiz icine sokucaz parmaklari ayy o kismi tam anliyamadim
adatuna Arassimo bugün bir doktorun videosunu izledim onun söylediği bebek ne zaman gelmek isteree o zaman geliyor diğer yapılan şeyler hep anneyi strese sokuyor hem de boşa çaba oluyor. Bu sebeple yürüyüş dışında hiçbir şey yapmıyorum
Arassimo adatuna ama ne bilim ben etkili oluyordur diye dusunuyorum rahim yumusatici seyler ozellkle ya da fazla hareket felan kendini cok yorunca da bir arkadasim mesela erken dogurdu cok yormustu kendini. Annem tepe tirmanmis mesela ertesi sabaha dogurmus😃
cansuterz Pilates hocam 2 gün arayla cinsel ilişki önerdi,( bu şişkinlikle nasıl olacaksa), onun dışında merdiven inip çıkmak, adaçayı, hurma, yürüyüş vs.. 38+2 deyim bütün tuşlara basıyorum gelsin diye 😂
Arassimo cansuterz yaa 😃 evet artik 38 de zaten gelisimi tamamlaniyor ben de 38-39 da dogurmak istiyorum guzelce sanci ve acilma olsun insallah
Mavi_boncuk Arassimo suyum ve acık renk kan gelmişti pembemsi normal dogum Avusturya da yasıyorum ben hiç sancım yoktu dogumu baskatmak için karnıma yağ verdiler gece cok sancıyla uyudum sabah yine acıklık yoktu 1 cm di 2 hap vercekti yine hızlandırmak için 1 hapla sancılarım basladı dogum oldu
Arassimo Zeynepz ahududu cayi etkili oluyor mu gercekten bir de ne kadar icmeliyim 37 haftalik oldum sayilir suan tam 36+6 yim kac bardak icsem