BirVeraAnnesi35 Ipk1-1 ilk kızımda kasım doğumluydu bu kızımda kasımda doğacak. Açıkçası yorgan ağır ve büyük geliyor uzun süre kullanmadım hiç hep battaniyeyle sardık çocuk yorganları hemen kullanması zor oluyor
KuzeyinAnnesi10 Ipk1-1 kuzu 1 yaşına Katar yatağın içinde ne yorgan ne battaniye hersey yasak üstü örtülmez boşuna alma bebek yorganı yerine 1 yaşında kullanması için tek kişilik alırsın bebek ölümlerini artırıyor kalın tulum alın uyku tulumu o yeterli zaten evler artık sıcak oluyor petekli. Çocuğunuzun güvenliği için yastık örtü uyku oyuncağı tarzı şeyler 1 yaşına kadar kullanmayın 🙏🥰
mervesercandemir Ipk1-1 benim oğlum 5 yaşında bu yaşına kadar yorgan kullanmadı🤣 Hep uyku tulumu giydirdik. Çocuklar üstünü hep açıyor zaten yorganın bir mantığı olmuyor. Hem ani bebek ölümleri açısından uzmanlar da önermiyorlar. Şimdi ki bebeğim içinde hep uyku tulumu aldım
KuzeyinAnnesi10 babymomy_ bebeklerde 1 yaşına kadar kullanılmiyor ikisi de riskli kundak yapmak için kullanılabilir yada direk uyku tulumu en güvenlisi
Ireeeeem Ipk1-1 battaniye yorgan ani bebek ölümüne sebep olur Allah korusun. Ya nasıl araştırmıyorsunuz bunları ben didik didik araştırmaktan gözüm çıktı artık. Yastık yorgan oyuncak her şey yasak yatağının içinde. Siz bakmazken boğulabilir ses de çıkaramıyorlar. Togg değeri yüksek bir uyku tulumu alacaksınız. Owli marka çok iyi oradan bakabilirsiniz kışlık uyku tulumu.
KuzeyinAnnesi10 Ireeeeem ay kız sorma bende ona şaşırdım bi de ikisini de al demiş birisi şok oldum 🙄 ben yatağın içine çarşafı bile lastikli alıyorum ki çarşaf toplayıp bogulmasin müslin kundak yapmıyorum açılır eder diye kafa yastığı bile tavsiye edilmiyor
Ireeeeem KuzeyinAnnesi10 inanamıyorum valla ya insan hiç mi kitap okumaz ya da elinin altında telefon var güvenliği için araştırma yapmaz. Ben de hep lastikli çarşaf aldım çarşafın toplanması bile riskli millet yorgan falan diyor 🤣
Cgllay Ipk1-1 yorgan yastık takımdı öle aldım, battanıyede 3 cest aldım biri tam kalın digeri 4 mevsim birde ne ınce ne kalın bi battanıye aldım
Nur_50 Ipk1-1 canım ne battaniye ne yorgan ne yastık hiçbirini ilk doğduğunda kullanmıcaksın boşyere alma öyle yatıracaksın beşiğe üstü örtülmez sadece kundak yaparsan penye battaniye yaparsın o başka birşey gerek yok dışarı çıkarken kullanmak İçin battaniye alabilirsin o
KuzeyinAnnesi10 Ireeeeem ya kitap okumasın en azında telefona açıp bi dinlesin o kadar ebe var fenomen anlatıyorlar doktorlar var bakıyoruz ama boşa bakıyoruz yemin ederim hala 3 battaniye yastık yorgan seti aldım diye var kendisi gibi bebeği yastık yorganla yatıracak 😂😂😂
Cgllay KuzeyinAnnesi10 bende aldım :) çocuk gelişimciyim ama odasını hazır ve nazır etmek icin toplu alısverıs yaptıgımız icin almısken alalım dedık esımle aldım. Heralde herkes yenıdogan bebesini yorganlara battanıyelere sarıp sarmalamak icin almıyordur diye düsünüyorum. Dogar dogmaz odasını kullanamıcak tabi ki ama hazır etmek ıstedik. Onun dısında Yatak odasına anne yanı ve uyku tulumu aldım sadexe :)
KuzeyinAnnesi10 Cgllay yatağa yorgan sermek yerine ben direk nevresim takımı serdim odasına yatağı tek kişilik yatak çünkü canım bebek yorganı kullanmıyorum görumcem dünya para verdi hiç kullanmadı ölçüsü olmuyord diye ama tabi yatağa örtmek da olabilir
adatuna Ipk1-1 yeni doğan bebeğe ne battaniye ne yorgan örtülür. En az 9-12 aya kadar örtmemelisiniz. Yastık felan bile kullanılmaz. Uyku tulumu alacaksınız internetten araştırabilirsiniz
Cgllay KuzeyinAnnesi10 yataga örtmek icin almadım ☺️☺️☺️ kundak yapılıyormus sanırım puset icin vs yada battanıye olarak kullanılıyormus o tarz. Yatak icin nevresim takımları vs aldım.
xxR4bia Ipk1-1 benimki de Ocak ortasına Denk geliyor inşallah, kaynanam yün yorgan yaptırcam ona diyordu😅
LavinsMom Ipk1-1 benim oglum da aralik sonu ocak basina denk geliyor. Yorgan agir olur dusundum. Trendyolda kalin peluş battaniye siparis verdim. Cok guzel kışı gorur .
Basakhilal Ipk1-1 ben yataşın yorganını aldım cok hafif pamuklu. He örter miyim battaniye ile kundak mı yaparım bilmiyorum. Ama zaten her ay fiytlar artıyor daha sonrada kullanılacak bir sey o Yüzden almanı tavsiye ederim
Cgllay Basakhilal zaten aldıgımız hicbisi 1 ay sonra aldıgımız fiyatla aynı olmuyor degısık bir ekonomi malesef aldıgım cogu sey 1-2 yasında kullanacagı seyler benımde ama illede alınacak seyler evimde yerimde vardı aldım tek seferde ne gerekıyosa