Yagmur75 Kızlar başım öyle çatlıyordu ki bi tane parol içtim sorun olur mu korkuyorum ya içilmez diyorlar bana 23 haftalık hamileyim 🥺🫠
babymomy_ Yagmur75 kim içilmez diyor acaba . Doktorların önerdiği tek ağrı kesici parol . Benım doktorum günde 4 taneye kadar Parol içilebileceğini söylüyor
KuzeyinAnnesi10 Yagmur75 niye içilmesi bana doktorum antibiyotik ve parol verdi içiyorum günde 3 4 defa içebilrisin dedi bi zarari olmaz dedi. Zararı olsa vermezdi zaten kuzu geçmiş olsun baş ağrısı için buz koy ensen ve anlına çok iyi geliyor benimde çok ağrıyor başım
xesim Yagmur75 31 haftalık hamileyim en başında beri 2 tane birden içerim gerekince. Zaten 2 kere falan gerekti. Paroldan ne olacak yahu neden bu kadar korkuyorsunuz?
KuzeyinAnnesi10 Yagmur75 hamile olduğumuzu peş peşe öğrenmiştik hatırladım seni benimde 23 oldu bugün cinsiyeti neydi 🥰❣️
Sehseh Doktorlar ağrı kesici olarak sadece parol yazıyor korkmayın daha 15 haftamdayim kaç gündür çok hastayım bussuru antibyotik aldım mecbur ama parol en zararsizi doktorlar kendi yaziyo
Daisy0000 Yagmur75 İçilmez diyen kim? Hamilelikte parol içiliyor.Ben dişim ağrıdığından günde 3 tane parol içiyordum.
Sermec27 Yagmur75 oğlum doğana kadar çok fazla parol içtim oğlum 27 aylık com sağlıklı içilebilir parol sorun olmaz
Sevdaltun Ben acile gittim doktor sadece size parol verebilirim dedi her doktor öneriyor hiç içilmez diye br şey duymadm
Dlkzz Yagmur75 içilmez diye kim diyor çok merak ettim. Hangi doktora giderseniz gidin parol kullanın diyecektir. Dişiniz bile ağrısa diş doktoru parol için diyor.