Aysenurrrrbgccc Arkadaşlar mevsimlerden mi bilmiyorum ama aranız da grip olan var mı benim gibi geçmesi için neler yapılabilir
Yagmure Aysenurrrrbgccc ayy sende mi yakalandın tamamen tıkanmış halde yatıyorum bende ben muayene oldum tahlil yaptırdım crp yükseldiği için antibiyotik verildi ekstra olarak doktorum parol içebilirsin ıhlamur içebilirsin dedi eğer toparlanamazsan vitamin içerikli serum takabiliriz dedi
Ozlem5354 Aysenurrrrbgccc 1 aydır çekiyorum ve geçmek bilmedi. Özellikle gece burnum tıkanıyor ve nefes alamıyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi 😥
Erme Aysenurrrrbgccc bende aynıyım 2gündür 35.haftamda malesef koca kış hic biseyim olmadı halsizlilk burun tıkanıklığı biri acılıyor biri kapanıyor bir üsüyorum bir sıcaklıyprum dün serum taktı doktorum iyi gelmisti bugün yine kötüyüm parol ve vitamin verdi bana da ıhlamur iciyorum
BusseBal Aysenurrrrbgccc bol limonlu ballı karabiberli şeyler tavuk suyuna çorba ve parolla atlattım ben canım
Aysenurrrrbgccc Yagmure Hamile olunca antibiyotik zararlı olmuyor mu? Doktora gidiyim diyorum ilaç verirse diye korkuyorum doğal da geçecek gibi değil dediğin gibi tamamen tıkandım
Yagmure Aysenurrrrbgccc enfeksiyon vücutta artarsa antibiyotikten daha zararlı hale geliyor onun için gerekiyor bazen malesef kadın doğumcuma sorarak kullanmaya başladım bende zaten geçmiş olsunn