Symnr29 Kızlar rüyanızda gördüğünüz cinsiyet çıktı mı? Yada tam tersi çıkan var mı? Benim bir oğlum var. 14 haftalık hamileyim dr erkek dedi ama rüyamda pembe battaniye görmüştüm ☺️
Ustunneliff Symnr29 ben kızımı görmüştüm rüyamda emziriyordum rüyayı gördüğümde 10 haftalık hamileydim cinsiyetini bilmiyordum 16. Haftada kızım olacağını öğrendim ☺️
Evremoz Symnr29 ablam hep erkek gördüğünü söyledi ,bir kızı vardı ztn. O kadar çok erkek gördüm ki rüyamda artık erkek kesin diyordum dedi. Balonu bir patlattı pembe tüyler uçuşuyor. Dünyaya geldi bile prenses
gzdeylcn Symnr29 rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum ama cinsiyetimiz kız tam tersi oluyormuş duyduğuma göre 🥰
Azime26 5 yasında oğlum var rüyamda da erkek görmüştüm şuan ikinci oğlumu bekliyorum 10 gün sonra kucağımda rabbim ’in izniyle 🥰
eveb19 Symnr29 ben oglumda mavi kapi süsü hazirliyordum öyle görmüstüm kizimda da alisverise cikiyorum battaniye almaya satici sadece pembe renk kaldi diyip onu veriyordu öyle gördüm 😊
Blackatlas Haberci rüyalar vardır.. Ayırt etmek önemli. Ben rüyamda erkek bebeği doğururken gördüm, doğum bitmiş dr elinde gösterdi bebeğimi saçlı bir erkek bebekti hatta. Dün erkek dedi doktorumuz değişmez ise sonradan.. sağlıkla dünyaya gelsinler
LamiyaCetinkaya Symnr29 oğlumda kız görmüştüm rüyamda, şimdi de sürekli erkek olduğuna dair çeşitli rüyalar görüyorum ama doktor da erkeğe benzetti zaten 😁