Srny77 Devletde ben saliseye gidiyorum muanelerinden çok memnunum ama doğumuyla ilgili bilgim yok. Devlet hastanesinde doğumdan sonra öncelik olarak çift kişilik odalara koyuluyor diyorlar bilginiz var mı bu konu hakkındada acaba ?
yslnrsh Srny77 hayır görümcem geçen ay doğum yaptı baştan sonuna kadar yanındaydım kdın doğum servisi de boştu tek kişilik odaya aldılar gayet de rahat ettik
Sitare21 Srny77 doğum yaptığınız günün yoğunluğuna göre degisiyormus.Ama şu ana kadar hiç çift kisi kalan duymadim.Cift kişilik oda olsa bile yanınızda hasta olmuyormuş. Ancak o gün çok hastanın doğum yapması lazım.Onu kafaya takmayın.Her çarşamba hastanede gebe okulu var 1.30 da başlıyor. Oraya katilursaniz gerekli bilgileri veriyorlar.Dogumhaneden kalınacak odalara kadar 3.seansta gezdiriyorlar.Gidince gunnur ebeye sorup bilgi alın.
Sitare21 yslnrsh Enise hanımla ilgili bilginiz var mı? Öncelik bayan olsun istiyorum.Bir de hakan beyin muayenesi iyiymiş ama hiç sezeryan yaptığı hasta bulamadım.Yorum merak ediyorum.
Srny77 Ya hep işte çift kişiliğe koyuluyor, eşi dahil yanına ziyretci saati dışında kimse giremiyor filan diye duydum o yüzden bir ara devlete gitmekden hatta vaz bile geçdim ama genel olarak çokda memnunum. İnşallah benide çift kişiliğe koymazlar
yslnrsh Srny77 eşini mi almıyorlar 😃 bütün aile yanındaydık doğumhneye bile girdik sancı çekerken yürüttük kendisine destek olduk kayınvalidem diğer görümcelerim eşim cocuklar vs hepimiz odadaydık sonra tabi rahatsız etmemek için çıktık ama bi kişi bile laf söylemedi