sweetmom_ oylesinebiri0 bir şey soracağım da benim yüzümde aşırı sivilce çıkmaya başladı. Klomenden sonra nedeni ne olabilir. Sizin de başınıza geldi mi acaba?
oylesinebiri0 sweetmom_ Aaa evet benimde alnımda çıktı ondan önce yoktu aslında klomen aklıma gelmedi normaldir diye düşündüm ondan mı acaba bende bilmiyorum ki ilk defa bu ay kullandım
Hicran57 balbadem1 belirtileriniz nelerdi bide doktorun verdiği ilişki günlerinde nelere dikkat edilmeli paylaşırsan klomen kullananlar bilgi sahibi olur bende klomene yeni başladım geçen ay negatif bu ay adetin 3. Günü başladım bakalım
balbadem1 Hicran57 bana gün aşırı önerdi aynı dediği şekilde uyguladık onun dışında bir şeye dikkat etmedim açıkçası tatildeydik belki de o rahatlıktan dolayı mı oldu bilmiyorum ama 2 yumurtam gelişmişti biri tutmuş biri kist olmuş öyle de bi durum var
Hicran57 sweetmom_ bugün döngünün kaçıncı günü adetinizin başladığı günden itibaren sayarak söyleyebilirsiniz bugüne kadar
Hicran57 balbadem1 ilaç bittikten 10 gün sonra kontrole çağırdı mı sizide benı çağırdı ama tatilde olacağım için gidemeyeceğim doktorda ilişki günü verdi 8-10-12-14 diye bakalım nasip
balbadem1 Hicran57 yok beni çağırmadı sadece 4 ekimde test yap dedi ben dayanamayıp daha erken yaptım ama sonuç olarak yarın kan tekrarı için çağırdı 4 ekime denk geliyor yani