Kızlar merhaba 15 aylık evliyim. evliliğimin ilk ayında hamile kaldım 5 hafta 2 günlükken hamile olduğumu öğrendim. 7 hafta 5 günlükken doktora gittim ve her şeyin yolunda olduğunu hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi hatta elimde bir video bile var bebeğin kalp atışlarının falan göründüğüne dair. doktor bir ay sonra tekrar doktora görünmemi istedi bu sefer farklı bir doktora gittim. Bir ay sonra gittiğim doktor bebeği görmedi sağlıksız bir gebelik olduğunu söyledi bebek görünmüyordu anembriyonik bir gebelik olarak nitelendirdi ama bir ay önce gittiğim randevuda bebeği gördüm hatta elimde videolar ve ultrason görüntüsü bile var ondan sonra 14 hafta 5 günlükken kürtaj oldum. kürtaj olduğum doktor 5 ay kadar korunmam gerektiğini söyledi 5 ay kadar korunduktan sonra zaten araya deprem girdi depremde evim ağır hasarlı oldu o ara zaten korunduk zorunlu bir korunma yaşadık. 5 ay kadardır korunmuyoruz gebelik istiyorum ama hala olmadı normalde de çok düzenli bir regl döngüsü yaşamıyordum 3 gün 5 gün bir hafta gecikiyordu. Kürtajdan sonra ise regllarım düzene girdi tam zamanında regl oluyordum ama depremden sonra çok korktum herhalde bu gecikme 15-20 güne bile çıkıyor bazen geçen ay doktora gittim ve doktor rahimde her şeyin yolunda olduğunu söyledi hiçbir sıkıntı görünmediğini söyledi Bir de yani bu hastanede kürtaj olmamış olsan
Kayıtlarda görünmüyor olsa kürtaj olmana değil hamile kaldığına bile inanmayacaktım dedi o kadar temiz bir rahim görünüyor yıpranmamış bir rahim görünüyor dedi işte adetlerimi bu kadar geciktiğini söyledim Büyük ihtimal korkmuşsundur korkudan olmuştur dedi bu hormonlarını etkilemiştir dedi Klomen kullanmak istedim ama yaşımın küçük olduğunu ve bir kere hamile kaldığımı bir sıkıntının da görünmediğini bu yüzden klomen önermediğini söyledi normal yollarla hamile kalmaya bak dedi bana ama sanırım ben yumurtlama günü hesaplayamıyorum bir türlü tutturamadık yumurtlamanın nasıl hesaplandığını da bilmiyorum Bir bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi? Nasıl takip edebilirim.en sağlıklı yöntem nedir?