Efeninannesi Kızlar iki saati gecicek sadece sag kasıgım ve belimin sag tarafında agrı var acaba doğum sancısımı bu suan 38haftalıgım
Damla________ Efeninannesi Doğum sancısı zıplatıyor anlarsın yani eğer arası uzun ve azsa sonraları sıklaşıyor dk tut kaç dk bir ve ne kadar sürüyor
Efeninannesi Gamzeobt Gamzeobt Ara ara siddetlenip ara ara hafifliyo belime yayılıyo snra geri geciyo sag kasıgım ve sag belim solumda bsiy yok acaba doğum belirtisimi anlayamadım
Efeninannesi Ara ara siddetlenip ara ara hafifliyo belime yayılıyo snra geri geciyo sag kasıgım ve sag belim solumda bsiy yok acaba doğum belirtisimi anlayamadım
Gamzeobt Efeninannesi sancı galiba bnmde dünden öyle hastaneye gttm sancı dedi ama hiç açılma yoktu😐😐
Efeninannesi Gamzeobt sizin sancınız nasıldı cok rahatsz edecek dayınılmaycak gibimiydi ben suan dayanılmayacak boyuta gelene kadr bekleyim diyrum suan cok aman aman dayanılmayack gbi değil de
Gamzeobt Efeninannesi benmde dayanilmiycak bi ağrı değil di Karnım surekli sertlesiyordu kasiliyordu öyle aman aman değildi ben gulerek hastaneye gttmm ebe dedi sancılar baslams bumu sanci dedim 😂 dahada dünden dewm ediyo bekliyom
Efeninannesi Gamzeobt acılma var mı yok mu die elle mi bakılıyo yoksa asagıdan utrasnla mı siz direk acile mi gittiniz
Efeninannesi Gamzeobt insallah normal doğum sancınızda bu kadar hafif gecer bende daynılmayack bş agrı olmadgı için gitsem mi gitmesem mi kararsız 🤷♀️ kaldım
Efeninannesi Damla________ aralıkları düzensiz bazen sancı iki dakkada bir giriyo snra 10dakka da bir düzensiz ama ögleden beri kasık agrısı bel agrısı gecmedi
Damla________ Efeninannesi heran hazırlıklı ol derim yürüyüş yap evde sıklaşırsa açılma olsun ki kolay olsun dogum
Gamzeobt Efeninannesi bende bi git sanada baksinlar açılma varmı yok mu diye açılma 1 2 cm bile olsa iyi benm 1cm bile yoktu😂
Zeynepakg Dogum sancisi hafiflemeyen gittikce suresi kisalan ve siddeti artan sancidir, saate bakin ne kadar aralikla hissediyorsunuz ve siddeti artiyormu diye