Erva18 Kızlar şimdi ovulasyon yapıyorum ama tamemen aynı renkte olmayınca ne oluyor pik olmuyor tamam da yumurtlama olmuyor mu demek yoksa küçük yumurta mı çatlıyor bilen birisi açıklarsa çok memnun olurum
Hatice_70 Erva18 ben pek anlamıyorum ama benim testim de bundandi sizinki gibi silik çıktı iki gün sonra tekrar yaptim net bir şekilde belliydi
Solmaz-Papatya Erva18 canım ne olur ne olmaz değerlendirin pike yakın gördünüz zamanlarda Allah’tan umut kesilmez
Zuzuu1 Erva18 daha yumurtlamamışsım canım Bu şekilde ikiside kop koyu olunca yumurtlamış oluyosun. Adetinin bittiği günden itibaren yapmaya başla testleri. Üç gün yumurtlama gördüm ertesi gün silikleşmeye başladı yani yumurta çatladı
Zuzuu1 Erva18 adetinin bitiminden mi başladın yapmaya ? Yumurtan tam olgunlaşmamış oluyor sanırım. Eğer adetine daha varsa yumurtlama ihtimalin var hala
Zuzuu1 Erva18 regline daha varsa yapmaya devam et. Koyulaşacaktır. Koyulaşmazsa internette yumurtlama masajı vs var çok gördün onu yapıp yumurtlama yakalayanları
Zuzuu1 Solmaz-Papatya ay maalesef yok birde bu kimyasal gebeliğin kanamasından sonra gördüğüm yumurtlama ama çıkmadı bişey. Bu ay ümitliyiz inşallah olacak 😂
Solmaz-Papatya Erva18 canım senin yumurtanın kalitesini geliştirecek besinler tüketmen lazım bir tane olsun sağlıklı olsun mesela yumurtlama zamanlarında kuru incir kürü yap yada incir tüket hayıt tohumu yumurtlama kalitesine iyi geliyor günde iki tane haşlanmış yumurta tüket onun için olgunlaşmıyor Yumurtan sönük gibi duruyor
Solmaz-Papatya Zuzuu1 kimyasal dan sonra hemen tutuyor bebek rahim temizlendigi için kimyasaldan sonraki ay tutunuyor bende temmuzda kimyasal geçirdim Ağustos da bazı sıkıntılar dan dolayı düşünemedim ama bu ay bakacam hayırlısı olsun hakkımızda bat 20 bakacaz artık
Zuzuu1 Solmaz-Papatya valla temmuz 27de kan sonucum 9 küsür çıktı. 1 ağustosta 1.70e düşmüştü. 2sindede kanamam başladı zaten. Yine değerlendirdik ama bişey çıkmadı bu ay bekliyoruz inşallah güzel haberler alabiliriz 🥹 benimde bat 28. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sizede 🥰
Solmaz-Papatya Zuzuu1 sağol teşekkür ederim canım Rabbim nasip etsin inşallah bu ayda hayırlı haberler le çıkarız