Kbat92 Merhaba bebek şampuan ve deterjan olarak öneri verebilirmisiniz kullandıgınız memnun kaldıgınız vs
Agg0207 Kbat92 incia,weleda,ecowell,mustela,siveno hepsi temiz içerikli bebek sampuanlari canım ben ikinci kızıma incia aldım. Deterjan olarakta duru,dalan roxy,siveno temiz içerikli ben duru aldim ilkvkizimdada kullanmıştım çok memnundum
Rwerdst Kbat92 hepsini dalin kullanıyorum. Granül toz deterjanı, Yumuşatıcı sı ve şampuanı. En son kurutmaya attığım için Yumuşatıcının çok bir kokusu kalmıyor miss gibi giyiyor valla oğlum☺️
Merve_vrl Kbat92 Deterjan olarak Siveno aldım,şampuan olarak da Baby Green.. İkisi de organik ve temiz içerikli. Tavsiye ederim ☺️
Merve_vrl Kbat92 Ebeannecim / Prema ve onun anneliği adlı instagram sayfaları var bunları takip edip bakabilirsin. Ben her şeyi burdan bakıp ona göre alıyorum. Mustela sampuanda da zararlı kimyasallar tespit edilmiş, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kullanan kuzenlerime de söyledim onlar da değiştirdiler sampuanlarini. Hepsi burada’dan sipariş vermiştim hem Siveno detarjani hem şampuani,4 gün içinde geldi ikisi de.