Zeynep966 Ya kızlar ben 1 bazen 2 gibi uyanıp öyle kahvaltı yapıyorum bazen erken kalkıyorym o zamanlar da canım istemiyor hiç baya geç kahvaltı yapıyorum bu durum bebeğin kilo alımını etkiler mi?
Nili4321 Zeynep966 ben de 1 gibi uyanıyorum 2 ye kadar canım bişey istemiyor 2 gibi güzelce yumurtamı haşlıyorum peynir zeytin salatalık domatesimi yiyorum bir sorun olacağını da düşünmüyorum açıkçası
Wera Zeynep966 öğun atlamış oluyorsunuz çunku gece yemek yemkte başka saglık sorunlarına sebep oluyor éşinizle yada armla kalıp hafif birşeyler atıştirip tekrar uyuyabilirisiniz
Tmmmmjhff Zeynep966 Bende böyleyim maalesef 🤭 uyanamıyorum bi türlü hatta bazen 12 de bile zar zor kalkıp kahvaltı yapıyorum ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya kahvaltımızda düzgün faydalı şeyler yediğimiz sürece
Mutlulukkk Zeynep966 bende ayniydim , dogurdum hala ayniyim 🤣🤣 bsey olacagini zannetmiyorum. Yediginiz seylere dikkat ederseniz bi sorun olmaz inşaallah
Maysa41 Tabi ki etkiler neden o kadar çok uyuyorsunuz uyanıp kahvaltinizi yapıp tekrar kestirebilirsn canım
gokcetugumm İlk kızımda eşim hep görevde olunca bende öyleydim sabaha kadar dizi film izler öğlene kadar uyurdum bişi olmadı çok şükür 3 buçuk çıkardim😂 ikincide öyle olmuyo evde bı çocuk daha olunca uyuyamiyorsunuz ilkinde tadını çıkarın 😂😂😂
Gizemlibirisi007 1e 2ye kadar nasıl uyuyabiliyorsunuz ya? Hiç işiniz gücünüz, yapacak bir şeyiniz, arkadaşlarla planınız vs olmuyor mu? Sabah 6da uyusam bile 9da yine geri kalkarım. Siz benim yerime de uyuyun tembelgiller :)
seda23_ Zeynep966 bende öyleyim vicdanım rahat değildi gider gitmez doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi
KuzeyinAnnesi10 Zeynep966 bisey olacağını sanmiyorum zaten direk senin yediğini yemiyor ki depodan alıyor boşuna o kadar vitamin kullanmiyoruz bende bazen 1 2 değişiyor kalkıp yiyorum o da çok az bazen sadece gevrek yiyiyorum kusarak geçirenler nasıl kilo aldırıyor o zaman benim halam 3 çocuğunu de 7 24 kusarak dünyaya getirdi hiç Bisey yemezdi topaç gibi doğdu hepsi. Bende öyleyim doğru düzgün yemiyorum 19 da gittim 302 demişti 22 de gittim 471 gram olmuş dedi gayet de kilo alıyor doktor boyu kilosu haftasına göre çok iyi dedi 🤷🏽♂️
Demetgd 9-10 arası uyaniyorum ama 11-12 arası yiyorum çünkü iştahım yok bulantim oluyo. Hazırlarken bile ögürüyorum çoğu zaman. 3-4 arası meyve yiyorum 6-7 arasida akşam yemegi. Öyle öğlen yemeği vs yapamıyorum. İnşallah ileride iştahım açılır da yaparım.