Merversin likesah yarın kendi doktor uma gidip rapor alicam gerçekten devlet hastanesine düşürmesin Allah kimseyi benim şikayetim ne ateşimi ölçtü kadın şaka gibi
Niluferrrck Hemen hemen 12. Haftaya kadar ara ara kanamalarım ve lekelenmelerim oldu ama 15. Haftadan sonra rahatladım bazı gebelikler böyle geçiyor kırmızı kan olması biraz riskli olabiliyor sadece tuvalet dışında pek kalkma ayağa hep yat dinlen
Hilaldabaan Rumeysahin ya ben benişinci haftaya girmeme az kaldı dün lavaboda peçeteye noktadan daha küçük açık bir renk vardı kan gibi korkmalımıyım bugün öyle bir şey gelmedi daha doktora gitmedim dört gün var randevuma
Rumeysahin Hilaldabaan tekrar görürseniz doktora gidin progestan başlar en azından tedbir amaçlı randevunuzda söyleyin yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle çok azmış zaten korkmayın
Hilaldabaan Rumeysahin bugün çok sık tuvalete girdim ama hiç yok bi leke baktım peçeteye akıntım falan da yok dün sadece nokta kadardı ufacık bir leke bir taneydi oda korktum ya ilk hamileliğim 😔