Tazeannevebebegi Kızım olmasını çok istiyorum acaba aşermelerin bi etkisi var mı kızlar onu öğrenmek istiyorum 😊
Gzemguness Tazeannevebebegi hep tatlı yedim ben deli gibi hala da ister canım ama diş etlerim dur diyor 😂
Hazinem Tazeannevebebegi ilk haftalarımda turşu sonra tatlı yemeye başladım tatlıya bayılıyorum resmen 😋
Yagmurerol Tazeannevebebegi ben cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum ama hep ekşi istiyor canım❤️
Tazeannevebebegi Kubbeyt 6+1 daha çok yeni ama deli gibi canım ekşi turşu çekiyo içime de kız gibi doğuyo
Caglaaa Tazeannevebebegi ilk başlarda canım tatlı istedi ama görünce hevesim kaçtı sonra ortalarda hep ekşi istedi ekşiyi çok yedim şuan 31 haftanın içindeyim hem ekşi hem tatlı istiyor canım 😊
tortil21 6 haftaligim. Bugun dolmusta burnuma taze cekilmis cekirdek kokusu geldi buram buram.. Eşime söyledim sen aliyormusun kokuyu diye :) sanirsan ensede citliyoo🤪👻 hemen dondu bayandan istediii 🤣🤣🤣 canim oyle birsey cekmedi , sadece kokusu geldi 1tane olsa almak istedim 🤣
Kubbeyt Tazeannevebebegi valla biz 28+5iz cinsiyetimizi hala bilmiyoruz canim eksi şeyler de ıstyo tatlı şeyler de ıstyo canınız çekmesin lakin bu aralar kırmızı elma ıstyo canim hani ısırınca böyle ağızda dagilanlar varya onlardan 😛😂😂