Tgbmhmt066 GmzCml su azlığından dolayı 30 haftalık Doğum yaptım 4 gün önce doktor havuç suyu iç demişti ama ben içemeden Doğuma girdim isterseniz bir deneyin
Nurci GmzCml 29. Haftada suyumun az olduğunu öğrendim canım Günde 4 litre su içiyorum gergin havuç suyu içiyorum 36 hafta oldum ama hala düzelme olmadı inşallah seninki düzelir
MerveKsackTabara GmzCml 38 haftada azalma oldu bu haftadan sonra havuç suyu yada su tüketimimi arttırsam fayda olur mu dedim doktorum olur demişti içtim normale döndü suyum 👍🏻
Htcrdvnkrc GmzCml ilk 3 gün 2 bardak havuç suyu sonraki günler birer bardak havuçsuyunun faydası var die duydum hatta yeni bende başladım inşallah faydası olur
GmzCml Esengul peki sızıntı falan yaşadın mı bana doktorum turnusollu ped verdi ve mavi olduğunu gördük çok az sızıntım olduğunu söyledi yarın tekrar kontrolüm var bakalım 😪
Esengul GmzCml bana fazla yorulma dedı ve suyu artır dedı (baska drlar su içmeyle alakalı degıl dıyo ama) inşallah seninde su sevıyen düzelir canım
Arzukamer Ozgeozge GmzCml merhaba canim su azligini nasil anliyorsunuz doktora gitmeden belli oluyormu akintimi oluyor ?
GmzCml Esengul inşallah tez zamanda düzelir ikimizinde 🙏 ben günde 3 Lt yakın su tüketiyorum bazen faydası olmuyor evet hayırlısı herşeyin dua edip beklemekten başka çare yok ☹️
Cucu1 Tgbmhmt066 bende 32. Haftayım bu hafta doktorum almayı düşünüyor su azlığından. Bebeğin nasıl ?
GmzCml Nurci doktoruma sormuştum düzelme olur mu diye oda su azalması durabilir demişti çok bi düzelme olmaz demişti ama bakalım kısmet herşey
GmzCml MerveKsackTabara haftanız çok iyiymiş benim daha 30 haftalık su azalmasından dolayı 1 hafta geriden geliyor bebeğim yani 29 haftalığız SAT a göre
Nurci Ysn maalasef bilmiyorum 🤷♀️ doktorum sağolsun bu konuda pek Bilgi vermiyor geçen hafta gittiğimde biraz azalma var demişti ama ölçü olarak birşey demiyor
ZuhalztrklerKaral Benimde su azalmam var 38+3 günlüğüm bugün bebeğim bi hafta geride su azlığından naptıysam durmada artmada olmadı sınırın bile altına düştüm o yüzden cumartesi sezeryan olucam allah yardımcınız olsun inş