Seymagrgn Kızlar hamileyim ve malum soguklardan bademciklerim şişti,boğazım cok agrıyor.Benim gibi olan varmı bitki çayı yada dogal ne yaptınız.Önlem bulamazsam ilerlicek.😪
Mydream Seymagrgn Qarqara yaptim 1 günde gecti,tuzlu iyotlu suyla ya da hazir qarqaralar var onlardan da yapa bilirsiniz ben cok faydasini gördüm qarqara yapin sik sik
edaozdxx Turpun içini oy. İçine bal doldur. Turpun alt kısmını kürdanla del canım. O bal bir gece boyunca süzülsün. Onu ye. Öksürük ve Boğaz ağrısına birebir. İkinci bir alternatif de bal, elma sirkesi ve sıcak su karışımı. İçebilirsen bu hepsinden etkili. Ben genelde bunu uyguluyorum. ( Her ne olursa olsun hap içemiyorum, eee sürekli de serum bağlanmıyor o yüzden doğal yollarla iyi olurum genelde. ) Limon yiyebilirsen kabuğu ile ince birkaç dilim yersen o da iyi geliyor. Çok geçmiş olsun .
Mydream Seymagrgn Evet ve cok etkili oldu bende yatmadan once mutlaka yap yemek yedikten sonra sik sik yaparsan faydasini göreceksin,bende çok çektim boğaz agrisindan