Mucizem24 Kremalı mantar tavuk mantar vs. Krema pastörize mi Bi zararı var mı Google dan baktım kaymak bile sakıncalı yazıyor. Fakat krema pişiyor canım çekmişti kararsiz kaldım
December Mucizem24 kız ye gitsin bee o kadar da abartmayın canın cekiyorsa ye tabii ne olcak 😁 keske midem iyi olsa da ne buluyosam yesem çok isterdim 😁
gamzecgr Mucizem24 o kadar %100 dikkat edemeyiz ya hiç paketli gıda yememiz lazım o zaman 23 haftaligiz ben arada kremalı yemekler tatlılar tüketiyorun
1ErkekkAnnesii Mucizem24 hamile olduğumda doktoruma sormuştum ne yemeliyim ne yememeliyim diye bana şunu demişti herşeyden kasa kasa yemiyoruz ona göre yiyebilirsin demişti bende herşeyden kararınca yedim tabi midye ciğer vs bu tarz şeyleri yemedim
Mucizem24 December krema çiğ dediler toksoplazma ya neden olur falan yazınca Google da yicem gitsin yeter artık 😂 her yediğimi arastirmaktan dogurana kadar gıda mühendisi olcam😂
Mucizem24 gamzecgr bana da fenalık geldi her yediğimi sorguluyorum deli gözüyle bakıyor cevremdekiler😂
myprincessgirl Bende bayağı bir araştırdım canım çok çekmişti ilk 3 ay yemedim sonra kendim yaptım evde resmen dışardan gören hiç mi mantarlı kremalı tavuk yemedin derdi ya 2 tabak falan yemişimdir aş ermişim resmen 😀 ye bence bir şey olmadı çok şükür