Melisss12 Kızlar hamile olduğumu öğrendiğim tarih 10 Eylül 16 ile öğrendim ayın 13’ünde tekrar kan verdim 50,39 çıktı doktorum tekrarlayacağız dedi korkuyorum değer artışı normal mi en son adet tarihim 12 ağustos 🥹
myangelson Melisss12 normalde 2 günde 1 kan verilir ve en az %66 oranında artış istenir ama sen 3 gün ara vermişsin o zaman %99 oranında artış olması gerekiyor en az mantıken o zaman hesaplayınca normal gözüküyor. ama doktor büyük ihtimalle son adet tarihine göre değerin dusuk diye istemiştir geç döllenmeden supheleniyordur
AAaaEE Melisss12 bende dün hamile olduğumu gece acilde öğrendim değerim 660 ultarason cihazı yoktu muayene olamadım acaba normal gebelik midir
Melisss12 myangelson çok teşekkür ederim yorumunuz için kimyasal gebelikten çok korkuyorum ilk gebeliğim ve uzun zamandır çok istiyorduk inşallah değildir 🥹
myangelson Melisss12 rica ederim yok şuan hesaplamalara göre kimyasal gözükmüyor sen içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz merak etme 😊🌷
Melisss12 naneliseker_ Evet haklısınız yapmamaya çalışıyorum ama erken öğrenince de böyle meraklı bir bekleyiş oluyormuş onu öğrendim ☺️
Melisss12 mombarbie_ ilk hamileliğim olduğu için bir korku oluştu çok teşekkür ediyorum yorumunuz için çok sağolun 🙏🏻🤍
mombarbie_ Melisss12 ya ne demek endişelenmeyin benimde ilk kandan sonra 2 kere daha artış takip edildi normal şuan için yapılabilen şey artışın düzenli olup olmaması
Melisss12 naneliseker_ beni en iyi anlayacaklardan birisiniz o zaman sizde meraklı ve korku dolu bir bekleyiş 🥹 Ama Rabbim bilir tabi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤍
Melisss12 mombarbie_ evet haklısınız doktorum da öyle söyledi hepimiz için her şey çok güzel olur inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤍
naneliseker_ Melisss12 Amin amin, haftalar gecsede 30 haftalik olsanda o annelik iç gudusu peşini bırakmayacak. Ama ne kdr az stres o ldr iyi bebek için.
Melisss12 AAaaEE Bence değeriniz yüksek ama ben yeni bir gebelik yaşıyorum ve değerler hakkında hiç bir bilgim henüz yok maalesef 🥹 Size yanlış bir şey söylemek istemem diğer arkadaşlarımızdan bilenler varsa onlar cevaplarlarsa daha iyi olur bence ☺️
mombarbie_ AAaaEE 2 günde bir artışına bakmanız gerekir ultrasonda 1500 üzeri alttan 5000 üzeri karından görülebilir bebisin yerleştiği yere göre gelişime göre oranlar değişebilir 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrarlayın