Nursemom Merhaba kızlar 💁♀️ Karnım artık belli olmaya başladı haliyle büyüdüğü için. Çatlaklar için zeytinyağı tavsiye etti 2arkadaşım siz ne kullanıyorsunuz ? Birde göğüslerim büyümeye başladı. Çok kaşınıyor sizde de durum aynı mı ? Zeytinyağı sürmek gerekir mi göğüsler için 😟 ve bu kaşınma böyle devam eder mi ki🤔 birde siz hangi model sütyenleri kullanıyorsunuz 😑
Kamelya Nursemom 3. Ayımdan sonra hep karnıma hindistan cevizi yağı aynısefa kremi sürdüm sonra bi baktım ki göğüslerim çatlamış hiç aklıma gelmemişti oraların çatlayacağı mutlaka sürün göğüslerinizede ama kaşınma falan olmadı bende
Hsynsedefcbn Nursemom göğüsler de çatlıyor sur önceden önlemini al eczaneden bio oil alıp kullandım ben birsürü marka var çatlak icin
Hulu Kuzenim yurtdisinda doktor. Bana bildigimiz Nivea lacivert kaseyi onerdi. Ztn catlayacagi varsa catliyor. Cok pahali kremlere gerek yok. Ben her dusta bebek yagi, her aksam kremi buluyorum. 38. Haftaya geldik cok sukur hic bisey yok henuz. (Annemin karni harita gibi bu arada)
secilertu Nursemom ben sarı kantaron yağı kullanıyorum. Göbeğimi yağlarken arada göğsüme de sürüyorum etkili olduğunu düşünüyorum 👍🏻