Fatmanur880- 33 haftalık olduk güzel anneler kulağınıza hoş gelen tavsiyelerinizi bekliyorum ne zormuş erkek isimde karar vermek 🥲😄
Senzinc Fatmanur880- ilk oğlumun adı yamaç 2.hamileyim mete ismini düşünüyorum can poyraz emir atlas bunlar aklımdan geçenler
Baahar4549 Fatmanur880- Abdullah Kerem koyacağız Allah nasip ederse 💙 Kerem isminin anlamını çok beğeniyorum. Abdullah da rahmetli kayınpederimin adı inşallah ona çeker diye ismini koymak istedim.
Eylulll_ Ben hayırlısı ile ,Mert efe koyacağım Aslında yiğit efe arasında da gidip geldim ama Mert efe de karar kıldım
Bezelyeannesii Her gün bambaşka bir isim buluyorum ama içime sinmiyor hiçbiri gerçekten ne zormus erkeğe isim vermek. Düşündüklerim kerem,aras,ayaz,ali,pars,aren 🥹 ama işte bu diyemiyorum
Fatmanur880- Bezelyeannesii aynı durumdayız canım benimde hoşuma Kerem,Çınar,Kuzey,Ege gidiyor ama dediğin gibi bu diyemiyorum kapı süsü çikolatadır daha bunlar var bir karar versem hemen yaptırcam çok çabuk geçiyor az zamanımız da kaldı 🤦🏻♀️🤣
merylii_ Ben isim önerisinde bulunamıycam ama naçizane fikrimi söylemek isterim. İsim koyarken anlamına dikkat edin nolur, böyle keskin anlamı olan isimleri zaptetmesi zor oluyor.
Bebegimsu350 merylii_ ah kesinliklee hele ki ege ismi amannn:))) kardeşimin adı ege çok zıpır hele çevremde de ege , efe bunlar çok felaket ya:)
merylii_ Ankara0006 volkan rüzgar savaş sarp Yalçın Özgür gibi mesela… Yani evladına bu isimleri koyan ve şikayetçi olmayan anneler illaki vardır ama bence bu tarz isimlerin konmamasında fayda var. İsim olarak değil kelime olarak baktığınız zaman zorluk uyandırıyor ya… ben isim anlamlarının çocuklara yansıdığını düşünüyorum
2609nrgl Fatmanur880- Doruk Ege ismine karar verdik biz belki fikir olur sizede birkaç tane daha vardı listemde Yağız Alp Aras Göktuğ Aybars Yiğit Kıvanç 🩵
Bebegimsu350 Fatmanur880- Fahriye Evcen oğluna verdiği isim çok hoşuma gidiyor benim anlamında çok güzel “Karan” Onun dışında Göktuğ , Umut , Rüzgar , Aden, toprak , biraz ağır ama Ertuğrul da çok hoşuma gidiyor :)) sağlıcakla gelsin bebis