dilekercn 35+2 haftaligim ellerim cok sis ve agriyor uyusuyor saglik ocaginda kontrolum vardi bugun ve bana tamamen tuzu kesmelisin dedi odemin fazla dedi tansiyon yuksekligi yapar dedi buda erken doguma sebep olurmus 😑tamam tuzu keseyimde ozellikle yiyebilcegim odeme iyi gelen birsey varmi acaba deneyen ??
KlncA dilekercn maydonozu duydum cnm ödeme iyi geliyor kahvaltıda bir iki tutam yemeye çalışıyorum peynirle iyi gidiyo
Aysglsvm dilekercn ödeme iyi gelen şeyleri de doktorunuza sormadan tüketmeyin bence erken doğuma sebep olmasın sonra
Agg0207 Bol bol su ic canim yuruyus yap ellerini ve ayak bileklerini cevir boyle hareketleri oluyo internette nar kivi ananas odem atmaya yardimci oluyor bendede olmustu bi ara cok az ayagimda ama suan hic yok mesela 39. Haftadaym bide dusta ayaklarina soguk su tut oda iyi geliyo
Burcin-13 Tabiki doktorunuza danışık yeşilçay maydanoz ananas bunlara iç ve ye diyecek doktor olduğunu sanmıyorum
Susam_Annesi dilekercn lor peynirini tavsiye ederim. Birde zeytin yiyosaniz bi aksam oncesinden suya koyun hatta ben suyunu degistiriyorum bir iki kez birde cok bol su
dilekercn tesekkur ederim bilgileriniz icin suyumu fazlasiyla iciyorum insallah fayda eder ellerimden cok rahatsizim bu konuda 😏