Goksu_gul Sezeryan doğum hakkında bilgi verir misiniz. 40hafta bitti bebek gelmek bilmiyor. Sezeryan olmayı tavsiye ediyor musunuz. Sezeryandan sonra kaç gün yatmak gerekiyor ve göbek eriyor mu
Yazmelegi_ Goksu_gul genel oldum 2.3 gün sizlama oldu 6.gun tamamen iyiydim ve sürekli yürüdüm çok az yattım ve şuan 49 gün oldu göbeğim çok az var
minik-02 Goksu_gul bende sipinal yani belden oldum beşinci gün ayaktayım zaten yürümek iyi geliyor sezeryan olunca doğum şeklini bebek belirler genelde yeter ki onlar sağlıklı olsun bir şekilde toparlaniyor insan bir gün erken bir gün geç önemli değil korkma kavusmak için sevin😊
Beti_07 Ben spinal oldum çokta iyi geçti Bugün 9. Gün 4. Günden itibaren bayağı topladım kendimi şimdi bebeğime kendim bakıyorum biraz sızı oluyor ama hayatı etkileyecek bir acı değil ben öneririm göbeğimde eridi erimeye de devam ediyor
Goksu_gul Yazmelegi_ genel nedir peki. Bu terimleri bilmiyorum o yüzden de korkuyorum Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah ☺️
Beti_07 Goksu_gul amin canım inşallah, belden aşağı uyuşturuyorlar sadece uyanık oluyorsun bebeğini görebiliyorsun