elvinsmomm Bilenler bilir 32.haftamdan beri suyum azdı. Bu gün kontrole gittik tam 37+0 dayız. Hiç kilo almamış ve suyum azalmaya devam ediyor. Riske atmayalım dedi. Perşembe günü tam 38 haftalık suni sancıyla başlayacağız. Meleğim 2500 gr doğacak. Bu sefer ben dua istiyorum sizlerden. 🙏 İlk kızım normaldi ama suni almamıştım. Karışık duygular içerisindeyim😟😢🙏
Bsranr elvinsmomm korkma Allah yardımcın olsun bende yarın 38 oluyorum ve suniyle doğumum başlayacak İnşallah ikmizin dopumuda güzel gecer
Sinmn elvinsmomm ben de ilk doğumumu kendi sancımla, ikinciyi suni sancıyla yaptım.. ikinci bebeğim şuan 4 aylık 😍 insan ne yaşayacağını bilmeyince geriliyor biraz ama gönlünüzü ferah tutun.. çok güzel bir Doğum olsun, sağlıkla kavuşun kuzunuza ☺️☺️
1850 elvinsmomm allah yardımcınız olsun inşallah küveze falan gerek kalmadan saglıklı sıhhatlı kucagınıza gelır😊
Minikdunyam Allahım sağlık sıhhat versin bebeğine sıkma canını çok çok erken doğuran var inşallah kiloda alır bebeğin SEni emdikce olumlu bak olumlu olsun canım 🤲🏻
elvinsmomm 1850 Teşekkür ederim. Benimde tek korkum o. Doktorumuz bir sıkıntı olmaz girmez merak etme dedi ama annelik işte😟 Umarım girmez 🙏