gulsahklkn Sorum sezaryen olan annelerime 💁🏻♀️ Sütünüz tam anlamıyla kaçıncı günden sonra aktif gelmeye başladı, eğer sağıyosanız kaçıncı günde kaç cc boşalttınız 🌸
Agg0207 gulsahklkn hiç sağım yapmadım ama odaya çıktığımda gogsumu sıkınca süt vardı ama tam anlamıyla ertesi gün eve gelip duş alınca sütüm tamamen geldi hissediyorsun zaten
Yazmelegi_ gulsahklkn ilk gün azdı diğer gün eve gelince duş aldim ondan sonra çoğaldı 30 cc felan çıkıyordu ikisinden ama ben çok sağmıyodum
Feyzaclk gulsahklkn eve döndüğümün ertesi günü süt inmişti kollarımı bile kaldırınca ağrıyordu aynada memelerimi görünce şok olmuştum dkkfkf . Hatta süt ateşi diye bişey yaşadım sanırım
gulsahklkn Agg0207 Evet o şekil oldu benimde ama yetmiyo her emzirmeden sonra ağlıyor ve takviye mama alıyo bebeğim yani sütüm geliyo ama miktarı bebeğimin karnını doyurmasına yetmiyo ve sütüm artıyo mu onu da bilmiyorum
Agg0207 gulsahklkn canım tam balık mevsimi bolca balık tüket çok sütü arttiroyor özellikle somon balığı kuru kurma dut ayrıca tahin helvası bol yeşillik her saat başı emzirdim ben ilk ay süt artsın diye saatini beklme hic
Yazmelegi_ gulsahklkn iki gogusten toplam 30 sonrasında artması için kuru dut incir feln yedim artmışti
gulsahklkn Ebus2045 İlk günden benimde geldi öğrenmek istediğim o değil yani tabiri caizse şakır şakır tam ne zaman geliyo onu merak ediyorum
Ebus2045 gulsahklkn kuzum ben ertesigun eve geldiğimde sağdan 30 soldan 30 CC süt sagdim sonrasindada eve sütun fazla sağ buzluğa koy dedi ve tazyikli geliyordu hep oğlum bogulcak gibi oluyordu. Yani benim fazla ve erken geldi sütüm doğum öncesinde de damliyordu
Feyzabeyoglu gulsahklkn eve geldim dus aldım falan sonra geldi Ama yinede bebeği doyuracak kadar değildi. O yüzden 10 gün kadar meme emdikten sonra acligi devam ediyosa mama da verdim 30 cc kadar Zamanla da cogaldi süt Sonra mamayı kesmistim Sagmadigim icin bilmiyorum kac cc geldi de ama bebegin emmesiyle sagmak arasında cok fark var. Bebek daha fazla süt cekebiliyor
gulsahklkn Feyzabeyoglu Biz 10 günlük olduk henüz o kadar güçlü çekemiyo boşaltamıyo doymayınca da sinirlenip emmiyo mama takviyesi alıyo bende sağıp miktarına bakıyorum şuan bebeğim mama 60 cc içiyor ama benim iki göğsümden toplamda 40 geliyo daha
gulsahklkn Buketpendik Çocuk doktorumuza sordum mama verebilirsin dedi yetmiyo gerçekten nasıl artar yada artar mı gün geçtikçe bilmiyorum
Ebus2045 gulsahklkn yok canım bişey yapmadım ama bizde lohusaya helva yedirilir süt için herkes halva ypip getirmisti
Feyzabeyoglu gulsahklkn süt arrtirici seyler tüket canım kullanmadim ben ama bestlak damlayi tavsiye ediyolar genelde En hızlı sanırım o etki gösterir sana Bide ben rezene iciyordum
gulsahklkn Feyzabeyoglu Süt artırıcı çay ve vitamin kullanıyorum ama şuana kadar daha bi fayda görmedim