Zeynooosekooo Kızlar yaklaşık bir haftadır vücudumda kırmızı kırmızı bişeyler çıkıyor sinek ısırığı gibi. Ama her gün farklı bir yere serpiyor ve kaşınıyor. Bebeği etkileyecek diye korkuyorum. Daha önce başına böyle bişe gelen oldu mu
Zeynooosekooo Nurdan-54 hayır uçlarında su yok kızarık sinek ısırığı gibi ama çok fena kaşınıyor. Bir hafta olacak neredeyse ve farklı yerlere serpiyor kaşıdıkça da yara oluyor
Wera Zeynooosekooo hamilelik alejisi büyük ihtimal hvalarda ben yavaş kaşıyorum yara olmasın die ama hemen minik kabuklanıp iyilesiyor
Zeynooosekooo Nurdan-54 biz ilçede yaşıyoruz eşimin mesleğinden dolayı. Burada aile hekimliğine gittim alerjik dedi ama her zaman yediğim içtiğim şeyler farklı bişe yiyip içmiyorum. Haftamdan dolayı vitamine başlamıştım belki ondan mı oldu diye düşünüyorum ama pazartesi hemen gidicem hastaneye.
Nurdan-54 Benim 1 yaşında oğluma uyuz teşhisi koydu acildeki doktor ama kaç doktora gösterdiysem bu şekilde olmaz uyuz olsa evdeki herkese bulaşır alerjik Bi durum diye söylediler