Rbytkn Helinnn1 5 ve 7 cm e kadar çok yavaş ilerleyebilir ilk dogumuz ise 6 ile 12 saat e kadar sürmesi normaldir, sabredin derin nefes alın kendinizi kasarsaniz daha çok zorlanırsınız full yürüyün derim yürüyüş en iyisi, hastanede misiniz ??
Churcill Helinnn1 açılmaya faydası oluyo mu bilmiyorum ama sıcacık duş sancıya çok iyi geliyo ben sancılarım sıklaştığında kaynar suyla duşa almıştım resmen rahatlatmıştı onun dışında zaten yürüyüş falan hak getire benim için yata yata çektim sancılarımı
Ezgikaynak Allah yardımcınız olsun. Egzersiz yapın bence YouTube üzerinde bununla ilgili bir sürü videolar var özellikle simge dumanın videolarını öneririm. Merdiven inip çıkabilirsiniz bir de. İnşallah bir an önce sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Helinnn1 Rbytkn evet ilk doğumum daha yeni çıktık hastaneden 2 cm olmuş daha 3-4 cm de alacaklar doğuma dedikleriniz deniyceğimm bu acı bitsin bir an önce 😣🥺😭
Ezgikaynak Nasıl geçti zor muydu? Allah analı babalı büyütsün bu arada. Bebişinizle birlikte çok mutlu olun inşallah