Irem15 Kızlar selam. 15+5 teyim alerji artı grip oldum burnum boğazım ve kulaklarım çok kötü. Malum ilaçta kullanamıyoruz. Başınıza geldi mi neler yaptınız yapabildiniz.??😔😔
Eceselo1759 Irem15 valla kuzum bencede doktora git serum taksınlar hiç çekme ben iki gün gitmedim salak gibi gittim serum taktılar o kadar iyi geldi ki boşuna iki gün durmuşum yani taktıkları da parol ama damar yolundan çok iyi geliyor
EbruKLM Irem15 bende 6 haftalığım canım aynı durumu bende yaşadım daha dün serum taktırdım parol ve vitamin gözümün önü açıldı valla.. parol ve vitamin taktırabilirsin hiçbir zararı yok
Dolunya Okula giden Çocuğunuz varsa kesinlikle nezleden kurtulamayız çocuklar birbirinden kapıyor işte sonra bize getiriyorlar
balbademim2024 Günaydın benim de eşim öğretmen maşallah oda kapmış şifayı dün akşam şok hastaydi ilaç verdim yatağımı ayırdım hemen bana geçmesin diye. Kendimde limonlu çay içtim akşam hep
Irem15 EbruKLM parol dün taktırdım vitaminde doktorum alerji yapabilir diyerek taktırtmadı..😔 paroldan sonra bugün daha kötüyüm